facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barb Belle

Barb Belle
Adres: Putsebaan 145, 3140 Keerbergen, België
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Keerbergen
Route: Putsebaan
Huisnummer: 145
Postcode: 3140


Openingstijden

maandag: 09:00–17:00
dinsdag: 09:00–17:00
woensdag: Gesloten
donderdag: 09:00–17:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: 09:00–15:00
zondag: Gesloten

Recensies
Super ervaring voor mijn krullen! Eerste keer en ik ging nog al bij specifieke krullenkappers langs dat ik zo'n uitgebreide verzorging en advies kreeg. Het resultaat van de krullen-styling was fantastisch, ik had nog nooit zo'n gedefinieerde krul en ze bleven lang in model. Het regende complimenten! De fijne babbel en heerlijke hoofdmassage na het wassen waren fijne extra's. Prijs-kwaliteit super zeker in vergelijking met collega-krullenkappers. Ik kom zeker terug!
Heel tevreden van het kleur resultaat dat ik wou en super vriendelijke dames ook de babbel vond ik fijn.nZe namen ook hun tijd om te luisteren naar de wensen van de klant .nDankjewel voor alles !nEen aanrader !
Heel vriendelijk en prima in orde. Voor de kindjes wordt ook heel goed gezorgd. Ook wordt er uitgebreid advies gegeven en je mag altijd nog berichten sturen indien je vragen hebt.
Wat een TOP kapper. Zeer uitgebreide verzorgende behandeling voor krullen, goed advies en mooie kleuring. Ik kom zeker terug.
Vriendelijke en toffe ontvangst! Oprecht advies en een topper voor kleine kindjes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid