facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baraque Fraiture

Baraque Fraiture
Adres: Carrefour de la Baraque Fraiture , Vielsalm 6690, BE
Telefoonnummer: 080 41 84 37
Stad: Vielsalm
Route: Carrefour de la Baraque Fraiture
Postcode: 6690



op zoek naar gerelateerd: baraque fraiture bezienswaardigheden, baraque fraiture restaurant, baraque fraiture wandelen, baraque fraiture frituur, baraque fraiture adres, baraque fraiture hotel, baraque fraiture sneeuw, baraque fraiture antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Belgofrit Belgofrit 16 meter Na de vele negatieve reviews , toch daar gaan eten. Wat een schande voor de Nederland...
L'Escale L'Escale 13 km is gesloten voor onbepaalde tijd
Contes de Salme Contes de Salme 13 km Zeer gezellig restaurant, prijs kwaliteit zeker aanrader, komen terug
Vlasbedrijf Wavalin Vlasbedrijf Wavalin 180 km Correcte mensen . Warm onthaal . De koffie staat klaar :-
Recensies
Heel mooi in de winter !
Mooi wandelgebied, maar helaas om de wandelingen geen rustplaats om iets te eten en drinken.
De natuur is prachtig en voor 1.5 uur rijden van thuis is het een prima skigebied. Het mag ook niet worden vergeleken met winterberg. Maar het is beter dan een dagje snowworld. Mooie wandelgebieden, een leuke sleepiste en een skipiste waar je als eenvoudig nens je voldoening uit kunt halen. Mensen moeten gewoon niet zeuren. Je kunt nou eenmaal niet voor een euro op de eerste rij zitten. Voor mensen met kinderen is het prima. Neem wel je eigen materiaal mee want de wachtrijen voor de verhuur zijn erg lang.
Dit was de enige plaats in de omgeving waar we nog sneeuwpret konden beleven. Vlak naast afrit 50 van de E25.
Leuke helling om met de slee af te glijden... Ook in de omgeving mooi om te wandelen. Alleen cafetaria heeft een vuile wc... Eten is er niet lekker. Zou wat meer kwaliteit mogen hebben. Skipiste is vrij kort.. Ideaal als beginner. Maar niet als ervaren skiër. Lange wachttijden aan de loketten voor het verhuur van ski of langlaufmateriaal.
Prachtig uitzicht en fijne omgeving voor MTB, wandelen en in de winter skiën en langlaufen. Mooie omgeving met gezellige dorpen. Vergeet de heerlijke traditionele pintjes niet.
Een van de hoogste punten van België 648 meter in de winter goed langlaufen 's,zomers goed fietsen
Mooie omgeving om te wandelen, sporten, skiën, langlaufen, sleeën... Vele en ruime parkings in de directe omgeving. Verschillende wandelroutes, maar slecht aangeduid... Verschillende horecazaken in de buurt. Direct aan de afrit van de autostrade, gemakkelijk bereikbaar dus. Infoborden in verschillende talen.
Mooi wandel en ski gebied. Op het kruispunt zijn eetgelegenheden. Grote parking bij de skiliften. Ook prachtig om te fietsen voor de diehards.
Zeer gezellig om te gaan wandelen, genieten van de natuur, frisse lucht, en tot rust te komen. En aanrader om met de familie er naartoe te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid