facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baradouz

Baradouz
Adres: Nieuwelaan 225 , Meise 1860, BE
Telefoonnummer: 0477 94 73 88
Stad: Meise
Route: Nieuwelaan 225
Postcode: 1860


Openingstijden

Maandag: 17:00-01:00
Dinsdag: 17:00-01:00
Woensdag: 17:00-01:00
Donderdag: 17:00-01:00
Vrijdag: 17:00-03:00
Zaterdag: 17:00-03:00


op zoek naar gerelateerd: baradouz openingsuren, baradouz nieuwsblad, baradouz after work, het eiland meise, baradouz overgenomen, baradouz nieuwelaan 1860 meise belgië, baradouz meise adres, bar douze
Recensies
Heel leuk terras buiten met grote stretchtent zodat je ook bij regen nog aangenaam kan zitten! Lekkere cocktails en hapjes, vriendelijke bediening en de nieuwe pizza's in samenwerking met Felix zijn top! Zeker een bezoek waard!
Eerste keer geweest en meteen verrast : Vooral persooneel ontzettend vriendelijk! Je Ziet dat die mensen het graag doen. Heb een fantastische avond gehad met mijn vriendin : Je kan er ook hapjes eten. Parking is er genoeg : Kom zeker graag terug!! Eindelijk nog eens goede sfeer!! Proficiat aan de uitbaters !!! Jullie mogen fier zijn op jullie zélf!
Lekkere cocktails goede muziek leuk terras
Toffe zaak. Altijd Veel sfeer. Aangename bediening. Zeker eens langs gaan.
Was er al geweest, en had poosje geleden de nieuwe vriendin bij, die het niet kende en eens wou zien bij een 'evenement' dat betrekkelijk vroeg startte. We zijn zelf uiteindelijk goed pak uren later maar afgezakt, maar ook dan uiterst flauwe sfeer en veel 'Heb je mij zien zitten met m'n dure drank' alleen of met 2 aan een tafel volk. Personeel was dus iets minder gediend met een koppel waarvan 1 iemand niet eens alcohol drinkt en dus niet zoveel opbrengt. Niet het soort plek waar je moet binnenkomen met een groep met '4 pintjes en een cola' m.a.w. Bekijk dan ook de vele promo-foto's met champagne, cocktails, etc. - 'Voulez-vous frimer avec moi, ce soir?' is de algemene attitude. Ik herinner me een andere avond na een concert te Meise dat mensen ook zeiden 'Kom we gaan nog naar een feestje in Baradouz', maar ook dan, er was gewoon veel volk samengepropt in die locatie maar sfeer was geheel zoek. Consumptieverbruik zal wel kunnen tellen hebben. Misschien als je uitgaanssfeer zich beperkt tot Wolvertem-Meise-Grimbergen is dit dé uitgaansplek, geen idee. Persoonlijk zou ik dan toch die paar kilometer verder gaan naar pakweg Brussel als je echt wil uitgaan en drank duur betalen. Als je allerlei zalen daar al deed heeft dit toch gewoon iets van een standaard kaffee die met veel bombarie wordt opgeblazen tot meer. Niets mis mee voor de rest voor wat het is, anderzijds. Genoeg bars in de omtrek in slechtere conditie.
Baradouz is echt wel een gezellig, tevens hippe en toffe bar waar altijd wel wat volk is. Was daar al veel gepasseerd maar nog nooit binnengeweest. Uiteindelijk toch eens gestopt, op een zondagavond, en er was best wel wal volk en sfeer. Ook een heel mooi en gezellig terras buiten. Drukste avonden met de meeste sfeer zijn donderdag, vrijdag en zaterdag. De bediening is echt wel heel vriendelijk, werd al direct uitgenodigd voor een bbq, terwijl het de eerste keer was dat ik daar kwam. Makkelijk te bereiken ook, net aan de afrit van Meise, als je richting Brussel rijdt en vanuit richting Antwerpen komt. Ik ga ik zeker nog naartoe, aanrader
Zaterdagavond rond 11 u 30 langsgeweest, weinig Volk en 3 ongeïnteresseerde barmannen achter de toog. We vroegen achter een cocktail mochito of caiperinha en kregen te horen dat ze geen cocktails meer konden serveren... We konden we alle alcohol apart verkrijgen?! Er stond wel een bord in de zaak met alle suggesties van cocktails en op jullie website,, lekkere cocktails"? Zeeer teleurstellend bezoek... Er zijn bars genoeg en zien ons nooit meer terug maar dit willen we toch melden.
Zeer vriendelijke uitbater. Ik kwam er gisteren en voordat we iets besteld hadden om te drinken werden er ons al nootjes aangeboden. Ook buiten is het er zeer gezellig vertoeven in een zomerse setting. Zeker een aanrader om naartoe te gaan!
Vriendelijke ontvangst, gezellig lounge terras. Aanrader dicht bij de A12, goed bereikbaar. Zeker voor herhaling vatbaar!
Aangename zaak, goed te bereiken alleen weinig parkeergelegenheid: kom op tijd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid