facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barabas

Barabas

Info

Barabas is een restaurant/tapasbar/wijnbar in hartje Bilzen. De Spaanse sfeer brengt de warmte tot bij u.
Reserveren : 089/23 69 50



"Ontdek de gezelligste tapasbar van Bilzen en omstreken.Bij Barabas Bilzen kan je ’s avonds terecht en is er voor ieder wat wils. Reserveer jouw tafeltje voor een heerlijke avond."
Adres: Korenstraat 4, 3740 Bilzen
Telefoonnummer: 089236950
Stad: Bilzen
Route: Korenstraat 4
Postcode: 3740



op zoek naar gerelateerd: Het Magazijn Bilzen, Tapas Bilzen, El Bocado Bilzen, Barabas Menu, Brasserie Bilzen menukaart, Tapas afhaal, Tapas Tongeren, Horeca Bilzen centrum
Recensies
Heerlijk gegeten en de bediening super vriendelijk. Wat moet een mens nog meer ?
Bijna elk gerecht was te zout. Moesten continu vragen om te bestellen en bijna 2 uur binnengezeten tot we konden eten. Muziek stond te hard met Frans en Italiaanse muziek, geen Spaans. Te weinig personeel voor teveel gasten. Ik hoop dat dit een slechte dag was voor het restaurant en dit niet elke dag zo gaat en wij gewoon pech hebben gehad.
Lekkere tapas in een leuke omgeving en vriendelijke bediening! Al voor de 2de keer bij Barabas gaan eten en beide keren een leuke ervaring. Eten werd vlot doorgebracht, zeker aangezien we met een groepje van 6 waren en in 3 rondes besteld hebben. Bediening was vriendelijk, aandachtig en gaf enkele gewaardeerde suggesties. Ook de airco was zeer welkom in 30+°C en meerdere opties om te parkeren. Vegetarische menuopties: Voldoende variatie aan vegetarische menu opties. Eerste pagina begint met een hele reeks keuzes. De gefrituurde aubergines zijn een aanrader! Parkeren: Aan de overkant van de straat is een bovengrondse parking met blauwe kaart. Links de straat om is een ondergrondse parkeergarage aan laag tarief.
Eten is lekker. Wel erg duur voor de hoeveelheid die je krijgt. Daarnaast is het super krap in de zaak. Iemand zat direct achter mij, ik moest mijn stoel zo erg aanschuiven dat mijn armen standaard op tafel moesten “hangen” anders paste het niet. Doordat het zo krap was zou ik niet meer terug komen. Jammer maar voor een relaxte avond kun je beter naar de concurrent waar nog wat ademruimte over blijft.
Voor wie hiervan houdt, is de sfeer er eentje van zeer veel mensen, tafeltjes voor twee worden op de kleinste plekjes bijgeplaatst....Enkele vergissingen werden correct gecompenseerd door een glaasje wijn, mr het blijft een drukke zaak.Eten: 4/5
Heel goede eerste ervaring! Gezellige sfeer, heel vriendelijke bediening, prachtig decor en niet onbelangrijk het hele lekkere eten. Een héél goede wijnkaart. Aanrader voor degene die eens iets anders willen en zeker willen zijn van kwaliteit. Reserveren is wenselijk want nog meer mensen delen mijn mening Vegetarische menuopties: Een héél assortiment teruggevonden op de kaart.
Vorige week opnieuw gaan eten in Barabas. Is een vaste stek voor mij, ik ga er regelmatig. Zoals steeds zeer vers eten, vlotte bediening en zeer goede kwaliteit. De wisselende tapa is steeds een aanrader. Goede wijnkaart, zeer veel keuze in gerechtjes. Reserveren in het weekend is een aanrader! Vegetarische menuopties: Grote keuze in vegetarische gerechten. Kindvriendelijkheid: Kinderen welkom. Er zijn voldoende gerechtjes die zij eten. Parkeren: parkeren kan vlot op Parking Korenbloem, op 100 meter afstand.
Het eten was lekker maar de bediening was ondermatig. Het eerste wat er ons gezegd wordt is dat we maar 2uur mochten blijven zitten want onze tafel was nog eens geboekt. We waren met 4 en mochten maar 5 gerechtjes bestellen om de kok niet te hard te belasten en moesten daarna maar bijbestellen. Na lang wachten krijgen we de gerechtjes en bestellen we ineens bij, de porties zijn best aan de kleinere kant. Na meer dan 1uur wachten en eindelijk het personeel kunnen aanspreken blijkt dat ze onze 2de bestelling helemaal vergeten door te geven waren aan de kok. We hebben meerdere malen achter drinken gevraagd en ook deze werd telkens vergeten. Het personeel was vriendelijk maar we staken meermaals ons hand op om te vragen waar het drinken en eten bleef en ze liepen ons gewoon voorbij of zeiden dat ze gingen terugkomen en dit gebeurde niet.
Lekker gegeten, vriendelijk personeel en een fijne sfeer. Ook de prijs van het eten was prima. Zeker een aanrader!
Op een dinsdagavond zat het vol. Sfeer was gezellig, toffe bediening, lekker eten. Elk gerecht zat vol smaak! Aanrader in Bilzen.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid