facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bar ZaR

Bar ZaR

Info

Bar ZaR offers handcrafted Tiki Cocktails, friendly service & premium spirits blended in a caribbean setting that results in a true holliday experience.

Geschiedenis

Wie verse tiki cocktails of perfect geserveerde Highballs wilt proeven, moet koers zetten op Het Zuid. In één van de kleine straatjes die er uitgeven op de gedempte zuiderdokken vind je er Bar ZaR.

Bar ZaR heeft zowel voor de papillen als voor de ogen wat in petto. Voor de papillen is er een zeer ruim premium spiritassortiment met onder andere uiteenlopende soorten rum, whisky, gin, wodka, Tequila en Craftbeers. Maar er staan natuurlijk ook overheerlijke exotische cocktails, waaronder die spraakmakende Zombie, op de kaart. Voor de ogen is er dan weer het uiterst verrassende interieur. ZaR is immers meer dan een ‘gewone’ bar. Het interieur staat vol exuberante meubels, vintagespullen en unieke decoratieve voorwerpen.

Deze charmante en gezellige bar moet je dus zeker eens bezocht hebben wanneer je in Antwerpen bent. Bar ZaR wordt uitgebaat door vader en zoon die duidelijk veel liefde in hun vak steken. Neem dus plaats op één van de comfortabele zitjes of in één van de zetels en geniet bij sfeervol kaarslicht van het lekkers dat er in je glas wordt geschonken.

Adres: Pourbusstraat 8, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 0497722852
Stad: Antwerp
Route: Pourbusstraat 8
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: bar burbure, cocktailbar antwerpen, bijou antwerpen, lounge bar antwerpen, dirty rabbit, dogma antwerpen, bar antwerpen zuid, sips antwerpen
Recensies
Heel toffe en sfeervolle cocktailbar op het Zuid. Binnen heerst een gezellige sfeer met veel fijne hoekjes om te zitten maar er is ook een terras.
De altijd super vriendelijke eigenaars + top cocktails en oldskool rnb maken het af Eten: 5/5
Mega lekkere cocktails die met passie worden bereid. Vriendelijk personeel zeker een aanrader..Service: 5/5
Heerlijke cocktails, vlotte en vriendelijke bediening. Een avond om niet te vergeten en snel weer eens te reserveren. TOP
Lekker gezellig, leuke sfeer. Goed voor een avond op gang te zetten.
Beste cocktailbar van stad Antwerpen. Hun prijzen zijn betaalbaar terwijl de kwaliteit erg hoog is.
Super vriendelijke bediening, zeer lekkere cocktails met een speciale touch, nog nooit zo een mooi interieur gezien in een bar!! Zeker de moeite waard.
Fan van kwaliteit cocktails met een extraatje? Moet je deze zaak zeker eens gepasseerd hebben! 10/10
Zeker heerlijke cocktails! Vriendelijk personeel. VOOR MIJ het beste cocktailbar van Antwerpen
Niet één maar twee keer naar deze bar toe gegaan tijdens onze vakantie. Zo lekker waren de cocktails. De eigenaar is een kenner en je kunt makkelijk aangeven wat je lekker vindt en hij weet iets lekkers aan te raden. We hebben genoten! Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid