facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor bar.vinarchist

bar.vinarchist

Info

Wijnbar - Bar a Vin by Ambrosius Koksijde



"Vinarchist, de naam is niet zomaar gekozen... Het is een samenstelling van de woorden 'Vin' wijn en 'Anarchist'. Verleg je grenzen en kom bij ons op ontdekking, op zoek naar die onbekende wijn die je vreugde zal brengen. Verruim je horizon, wijn is veel meer dan alleen de grote namen. We willen af ​​van het idee dat geweldige wijnen duur moeten zijn, er bestaat niet zoiets als het beste kasteel, de beste wijn, de beste wijnmaker. De beste wijn is niet degene die medailles heeft gewonnen of een score van 100 punten door een criticus, de beste wijn is degene die JIJ het leukst vindt. Onze missie is onze ontdekkingen met onze klanten te delen, vergezeld van hapjes en gerechten die enkel van topkwaliteit zijn."
Adres: Zeelaan 226, 8670 Koksijde
Telefoonnummer: 058521753
Stad: Koksijde
Route: Zeelaan 226
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: Ambrosius Koksijde, Ambrosius wijnhandel Koksijde
Recensies
Heerlijk gegeten!! Pure gerechten op meesterlijke wijze bereid en begeleid door prima wijnen. De bediening was navenant top
Genoten van heel veel outdoor zaligheid: zuiderse muziek, een pérfect plekje om te zitten, en een tafel vol heerlijkheid. Zowel wijn/hapjes/bediening waren uitstekend. Ferme pluim van ons voor jullie! We komen terug. De Ruyter Mieke en Guy @vinarchistEten: 5/5
Aangenaam verrast! Leuke gemoedelijke sfeer met overheerlijke gerechten, complimenten voor de chef. De bediening is super!
Zeer lekkere en originele gerechtjes. Fijn terras. Vriendelijke bediening.
Leuke plaats om van een glaasje te genieten tijdens het shoppen in Koksijde. Deze drankgelegenheid hoort bij een wijn-/whiskyhandel met extreem groot aanbod! Prijzen vallen binnen het normale /aanvaardbare. Vriendelijke en oprechte bediening die u bijstaat in uw keuze indien gewenst. Zeer propere toiletten! Leuke ervaring in Koksijde! Voor wie het diner hier wil genieten, op tijd reservering plaatsen! Vooral in het weekend dan.
Heel gezellig kader, verassende biertjes en heerlijke hapjes
Heel leuke wijnbar. Chill, top bediening. Lekkere wijnen. Onverwacht dit aan te treffen in Koksijde.
Schitterende bediening, smaakvolle goede wijn, heerlijk en speciaal vleesbordje, en super vriendelijk en gastvrije bediening. Voor herhaling vatbaar! Verdiend zeker meer erkenning! Wij komen terug!
Heel veel keuze in lekkere per glas met een lekker niet te groot kaasplankje erbij. Vriendelijke bediening en aangename prijzen. Hier gaan we zeker vaker naar toe.
zeer leuke zaak , lekker eten , vriendelijke bediening, altijd leuk om terug te komen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid