facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bar LaTap

Bar LaTap

Geschiedenis

Bar La Tap is het levende resultaat van een kruisbestuiving. Van wijn en gerechten. Van de fijne kookkunsten van Les Hélènes en de bezielde wijnkennis van Xpertvinum. Op vrijdagavonden gaat de vinoteek culinair: wij serveren u heerlijke tapas en schenken daarbij de gepaste Spaanse wijnen en sherry’s.

Adres: Leest Dorp 9, 2811 Leest, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0472 94 26 74
Stad: Leest
Route: Leest Dorp 9
Postcode: 2811



op zoek naar gerelateerd: Xpertvinum, Wijnbar Leest
Recensies
Gezellige eetgelegenheid met zeer lekkere specialiteiten. Vriendelijk personeel en alles verloopt ongedwongen. Wij komen hier zeker terug!Eten: 5/5
Fantastisch restaurant, erg gezellig, leuke bediening. Je kan verschillende sharing gerechten kiezen telkens met aangepaste wijnen. Je kiest zelf hoeveel gerechtjes je neemt & om de zoveel tijd. It is up to you! Parels in je glas & subliem lekker eten op je bord geserveerd met een glimlach,zelfs de olijolie is top! De porties zijn niet té groot. Top avond!
Wij zijn op een vrijdagavond met collega's gaan eten in Bar La Tap. Het was eerst even zoeken om de auto geparkeerd te krijgen. Maar het zoeken naar een plaatsje was de ervaring die daarna kwam meer dan waard. Het is geen grote ruimte maar vooral een gezellig ingerichte ruimte. De bediening was onwaarschijnlijk vriendelijk, professioneel en goed. En het eten was van uitstekende kwaliteit. Ik heb genoten van begin tot einde en de aangeprezen wijn was ook een schot in de roos. Ik raad het iedereen aan!
Kijk, hier komen mijn echtgenote en ik nu echt graag. Warm en gemoedelijk interieur, lekkere wijnen en heerlijke gerechten. Je voelt de passie van de eigenaar en medewerkers afstralen op de zaak. Een parel voor Leest en omstreken. De wijn-kaart letterlijk is een leuke touch om te zien van waar de vele lekkere Spaanse wijnen afkomstig zijn. Je kan ook wijn ter plaatse kopen om mee te nemen. Doe zo voort, met dezelfde passie en bezieling!
Geweldig lekker en verzorgd! Een echte aanrader en we verlekkeren ons al op het valentijnsmenu!
Heel lekker. Zeer vriendelijk. Mooie inrichting. Geen supervlotte bediening. Je moet hier zijn om op het gemak te genieten, niet voor een snelle hap.
Heerlijke gerechtjes. Prima bediening met steeds passende uitleg bij de gekozen wijn.
Speciale tapas waar je dan ook een prijs voor betaald. Vriendelijk personeel dat met plezier uitleg geeft
Lekker eten en corecte bediening en vooral overheerlijke wijnen. Een aanrader.
Superlekkere tapas ; heerlijke wijntjes en heel vriendelijk personeel . Mooie tuin
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bar LaTap met het openbaar vervoer


Leest Dorp 50 meter
4
Leest Dorp 90 meter
289
Leest 3 gapers 90 meter
Leest Dorp 90 meter
289
4
Leest Europawijk 380 meter
4

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid