facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bar Epoq

Info

Coffee-Lunch-Apero and good vibes

Adres: Cogels-Osylei 88 , Antwerpen 2600, BE
Telefoonnummer: 03 830 21 53
Stad: Antwerpen
Route: Cogels-Osylei 88
Postcode: 2600


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-20:00
Zaterdag: 10:00-20:00
Zondag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: Bar Epoq openingstijden, Walvis Antwerpen, bar'rique
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Den Draak Den Draak 489 meter Aan de buitenzijde een prachtig gebouw. Eenmaal binnen verwachte ik ook wat meer hist...
De Zurenborger De Zurenborger 592 meter Gezellig café. Leuke inrichting en sympathiek personeel. Als je wil kan je er ook iet...
Bar Salon Bar Salon 596 meter Prachtige afsluiter van een dag-voor-kerstavond nacht! Best wel historische momenten ...
Moeskop Moeskop 707 meter Irish coffee, niet super top. Origineel 2 voor de Irish, 3 omdat er toch veel alcohol...
Walvis Walvis 819 meter Een mooie setting waar ik regelmatig vertoef tenzij het te vol zit. De inrichting en ...
Bar Vert Bar Vert 855 meter Fantastische locatie vlakbij het Groen kwartier. Grote variatie aan salades om te lun...
Cafe Adhoc Cafe Adhoc 901 meter Koffie- en broodjeshuis
Vrij Belgie Vrij Belgie 1 km gezellig café waar ze lekker eten serveren voor schappelijke prijzen
Afspanning De Hand Afspanning De Hand 1 km Het is binnen best gezellig, maar het is wel duur om iets te consumeren. Een dame Bla...
De Pelgrim De Pelgrim 1 km Fantastisch lekker eten , heel gezellig oud interieur , nostalgisch , jammer dat ze w...
Café Mombasa Café Mombasa 1 km Een leuke plaats om zowel s avonds als overdag van een lekker pintje te genieten. In ...
De Klok De Klok 2 km Nog een echt bruin café met veel soorten bieren en snacks. Alle dagen op vanaf 9 uur ...
Plaza Real Plaza Real 2 km Enkel spijtig dat de bediening niets zegt tegen rokers binnen.
Churro's Churro's 2 km
The Playground The Playground 2 km Per toeval leerde ik The Playground kennen door de zoektocht naar een heel recente ti...
Taeymans Taeymans 2 km Ring gekocht. Na 3 weken kleine putjes in blijkbaar zeer fragiele steen zichtbaar. We...
Recensies
Gezellig iets drinken met 'n tappa bij deze bar met terras vlakbij het station van Berchem en aan de mooie architecturale pracht van de Cogels-Osylei. Vriendelijke bediening.
De bar was zo goed als leeg gisteren om 19:00 uur. Wij vragen aan de vriendelijke serveuse "welke gerechten zijn warm?" en kiezen daarna een Enchilada en een Salade Nicoise. De salade komt met een groot stuk gebakken tonijn. Helaas zonder smaak en koud !, dan de enchilada: lauw op zijn best. Eerder ook koud. Een gemiste kans. Hier komen wij niet meer. De kok had ALLE TIJD en toch weet hij 2 straight forward gerechten te verknoeien.
Sfeervol ingericht, maar het eten was niet ongelooflijk. We bestelden een stukje cheesecake, maar die bleek slecht te zijn geworden. Jammer!
Onze kennismaking met deze eet-bar beviel ons ten zeerste. De ligging is top op de hoek van de mooiste art-deco straat van de stad en vlak naast het station van Berchem. De ligging is ideaal voor reizigers die even privé wat willen verpozen , rusten of werken alvorens ze hun treinreis ondernemen. Onze koffie was lekker en op een groot bord tegen de muur konden we aflezen dat hier pasta , broodjes, vis- en vleesgerechten geserveerd worden. Bij ons volgend bezoek zullen we zeker wat uitproberen want wij keren zeker terug.
Heerlijk gegeten, zowel de curry met scampi als wokgroenten met kip en gamba waren om je vingers bij af te likkenEten: 5/5
Ik kwam binnen in het restaurant met een vervelende vraag. :"zou het mogelijk zijn om de varkenswangetjes met truffelpuree te eten binnen een tijdslimiet van 40min. Aangezien ik een trein moet halen." De persoon die aan het onthaal stond vroeg het eens aan de kok en wist me te vertellen dat dit zou moeten lukken. Ik ontving mijn eten na 15min, het was subliem. Om een lang verhaal kort te maken geweldige bediening en lekker eten. Zeker een prachtig alternatief voor fast food. Ik kom zeker terug als ik in de buurt ben!
Wat een leuke plek! Toevallig terecht gekomen, ideaal naast Antwerpen Berchem. Heerlijke koffie met opties soja, haver enz, goed broodje en lekker sapje. Vriendelijk personeel en mooie inrichting. Indeling is ook ruim, zodat je niet perse gesprekken van andere tafels hoeft te horen. Ik kom graag terug!
Toffe eigentijdse zaak, leuke ongedwongen sfeer, heerlijke koffieEten: 4/5
Heel stijlvol interieur, vriendelijke bediening en prima prijzen. En dit op wandelafstand van station Antwerpen-Berchem. Ik kom zeker nog eens terug om de slaatjes te proeven!
Na een jaar te hebben gewerkt bij Bar Epoq kan ik deze plek enkel achterlaten met mooie herinneringen. Van een moeilijke corona periode naar EINDELIJK een mooie zomer... Al moest ik hier en daar soms wel eens een lastige klant bedienen, waren er duizenden anderen die het de moeite waard maakten om er elke keer weer opnieuw voor te gaan. Hierbij wil ik dus ook graag de twee eigenaren bedanken en onze twee top koks, zij zorgen voor een heel lekkere en diverse menukaart zodat iedereen wel kan krijgen naar wat hij/zij verlangt. Zou iedereen van harte aanraden om eens langs te komen bij Bar Epoq! Alvast een dikke merci voor het afgelopen jaar en jullie zullen me nog zeker wel een zien passeren! Had jullie liefst 10 sterren willen geven maar helaas gaat dit niet :
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bar Epoq met het openbaar vervoer


Berchem Station perron 23 30 meter
21
298
30
32
90
91
92
Berchem Station perron 24 30 meter
298
30
32
38
Berchem Station perron 13 30 meter
4
9
Berchem Station perron 14 30 meter
11
Berchem Station perron 3 40 meter
90
91
92

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid