facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bar DeLuux

Bar DeLuux

Info

Biershop & -bar. De lekkerste Belgische bieren in het centrum van Overpelt...

Geschiedenis

Biershop & -bar. De lekkerste Belgische bieren in het centrum van Overpelt...



"Bar DeLuux laat de grote multinationals naast zich liggen en kiest resoluut voor eerlijke craft bieren van kleinere en 'minder bekende' Belgsiche brouwerijen. Naast de bieren op fles - momenteel meer dan 80 soorten - hebben we twee tapkranen: één met onze vaste huispils en één wisselkraan.Daarnaast worden er in Bar DeLuux op geregelde tijdstippen muziekconcerten, comedy-avonden, 'High Beers' en kwissen georganiseerd.Bij ons kan je ook terecht voor het bestellen van biergeschenken, zowel online als fysiek. Spring binnen en laat weten wat voor biercadeau jij graag wil geven!"
Adres: Dorpsstraat 178, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: 0494584894
Stad: Overpelt
Route: Dorpsstraat 178
Postcode: 3900



op zoek naar gerelateerd: Café in Pelt
Recensies
Leuke bar met streekbiertjes etc.. wij hebben de cocktails geproefd, toch 2 van de 3 verschillende, en ze waren super lekker. De spicymoscouw en de coctaildeluxe zijn toppers in smaak, de 3de optie moet nog geproefd worden. Leuke bediening, vriendelijk en behulpzaam. De muziek past volledig in het concept, Bob Dylan etc .. Een aanrader!
Uitmuntend advies van een kenner. Als je liefhebber bent van gebrouwen gerstennat ben je hier aan het juiste adres. In een gemoedelijke setting met de juiste muziek kan je hier van een frisse pint genieten. Ik denk dat dat woord hier wel van toepassing is. Dit is een biercafé waar liefde voor bier voorop staat.
Klein maar heel gezellig, met de lekkerste biertjes! Zeker een aanrader!
Een biercafeetje met een interessante kaart. Er komen geregeld nieuwe biertjes in aanbod, terwijl er andere verdwijnen. Geen 'standaard' biertjes zoals in de meeste zaken, maar een voldoende ruim aanbod aan speciale, Belgische bieren. Persoonlijke toets van de barman in een retro-setting maakt het plaatje compleet. Hou zeker de Facebookpagina in de gaten want regelmatig wordt er een optreden gegeven. Zeker de moeite om eens binnen te springen!
HET café voor de liefhebber van speciaalbieren. Uitgebreid assortiment en bieren en heerlijke hapjes. Thema avonden trekken een klein publiek. De huiselijke vintage sfeer maakt dat je het gevoel hebt in de woonkamer van de cafébaas te zitten. Aanrader!
In een gezellig klein café nieuwe bieren ontdekken. De gangbare bieren zal je hier niet vinden. In de zomer met een fijn terras.
Klein, maar fijn
Gezellige atmosfeer goede muziek vriendelijke bediening en uitzonderlijk aanbod van vooral streekbieren.
Zeer fijn plekje om een heerlijk streek biertje te drinken of wat ander fris. Zeer vriendelijke bediening. Bartje...je doet dat goed! Top!
Toffe bierbar we wanen ons in Gent in de Loge. Zeer gezellig en ruim aanbod aan speciale bieren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid