facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bar Brunch

Bar Brunch
Adres: Wampenberg 28/3, 2370 Arendonk, België
Telefoonnummer: 014 72 54 53
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Arendonk
Route: Wampenberg
Huisnummer: 28
Postcode: 2370


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 08:00–16:00
donderdag: 08:00–16:00
vrijdag: 08:00–16:00
zaterdag: 08:00–16:00
zondag: 09:30–13:30

Recensies
Leuk adresje om lekker en gezellig te lunchen.nWij hebben gekozen voor de bagel met spek en ei, zuurdesembrood met zalm en zuurdesembrood met gepocheerd eitje, zalm en hollandaisesaus. Allemaal héél lekker!
Fantastische creaties op je bord, aardige en vlotte bediening en een gezellig interieur; een absolute aanrader!nnEen heerlijke appel crumble met ijs, een bagel met geitenkaas, broodje pulled pork pastrami of de 'Pinta' met appel, crunchy ham en gesmolten camembertsaus; keuze genoeg met nieuwe creaties elke maand!
personeel zo vriendelijk is - een zeldzaamheid de laatste tijd! Gezellige sfeer, heerlijke koffie en het verse menu is een verademing, geen standaard warme tosti's en broodjes die je overal tegenkomt. Geweldige service en diversiteit in gerechten hebben me positief verrast!
Zaterdag voor 1ste x naar bar brunch geweest. Wij hadden een brunchbuffet voor vrijgezellenparty. SUPERlekker, verzorgd en niet alledaagse dingen. Vriendelijk personeel niks was teveel. Een goede start gehad voor een zalige dag.
Heel erg lekker gegeten in deze gezellige lunch bar na de Bruggeskeswandeling in de buurt nDe porties zijn voldoende groot en het eten is verzorgd en vers; de bediening is ook super vriendelijk. Heel veel parking in de buurt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid