facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bar Bos

"Sinds 2020 elke dag een beetje vakantie in eigen gemeente "
Adres: Hovestraat 110, 2650 Edegem
Telefoonnummer: +32478173328
Stad: Edegem
Route: Hovestraat 110
Postcode: 2650



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Edegem, BarBell Edegem, Bos bar Beringen, Kaffée Allée, Dorst app bar Bos, Verjaardagsfeestje Edegem, Café Edegem, Meihof Edegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Foodbar Oud Edegem Foodbar Oud Edegem 493 meter Snelle en vlotte bediening. Zeer storende luidruchtige groep . Werd niet aangemaand o...
Den Bonzai Den Bonzai 568 meter Café Den Bonzai iedereen welkom jong & oud Steven & Sharis
Den Willecom Den Willecom 640 meter Koud in de sporthal. Geen scorebord of tijdklok zichtbaar voor publiek.
Zomerbar De Villa Zomerbar De Villa 3 km Leuke tuin voor tuinfeest maar zaal boven is ook zeker heel leuk. Vriendelijke bedien...
Recensies
De omgeving is erg mooi, ideaal voor gezinnen met kinderen. Er zijn zitjes vlakbij de speeltuinen. Prijzen kunnen betaalbaarder zijn.
Mooi rustige bar, resto in een natuurlijke omgeving, centrum Edegem, vlakbij ´het grotteke´, verzorgde speeltuin, groot terras, prima eten en ruime keuze aan bvb 32 soorten Trappist en andere dranken aanrader!
Heerlijk plaats om bij de kinderen van een hapje en de natuur te genieten.
Sfeervolle zomerbar vlakbij centrum maar gelegen in rustig parkje, speeltuin aanwezig voor gezinnen, ruim buitenterras
Leuk gezellig, bestelling doen via de QR code is wel omslachtig zou veel simpeler mogen , je kunt dan nog kiezen een rietje of een glas maar die hebben we niet gezien was wel in een glazen flesje .
Heel kindvriendelijk zomerbar. Werkt met qr code aan tafel Gezellig vertoeven bij zomers weertje
Vriendelijk personeel, gezellig om te zitten. De snackjes en het drinken zijn heel lekker en niet duur. Mooi concept ook gemaakt voor tuinfeesten, BBQ,... Top!
Moederdagbrunch was super!Zeer uitgebreid , heel lekker en veel keuze! Voor herhaling vatbaar!
Altijd ongelofelijk gezellig. Kaart is tof, met leuke hapjes en bieren voor schappelijke prijs. Perfect om met kinderen te doen de speeltuin entertaint geweldig. 07/2022: Speeltuin is nog steeds heel erg leuk. In de zomer is er een heel waterstuk dat kinderen geweldig vinden best handdoek en zwembroek meenemen. Onder de grote bomen zijn er veel schaduwplekken.
Heb er een fijne namiddag doorgebracht , het was er zalig en koel onder de bomen. Hebben er genoten van een frisse roze !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid