facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BARàBAZ

BARàBAZ

Info

Niet de grijs bebaarde gekke professor die beste vrienden is met Jerom en Lambik, maar wel een bar in Bazel. En bij uitbreiding een feeëriek mini-festival.

Geschiedenis

Baràbaz. Niet de grijs bebaarde gekke professor die beste vrienden is met Jerom en Lambik, maar wel een bar in Bazel. Een zomerbar. En het idee is lang zo gek nog niet, want Bazel is een verborgen parel vlakbij de Schelde. Een hoop creatievelingen, met wortels in de televisie- en muziekwereld en een achterban in verschillende lokale jeugdbewegingen zetten samen hun schouders onder dit initiatief om deze gemeente nog meer in de kijker te plaatsen.


Omdat een zomerbar niet meer uit ons beeld van een perfecte zomer weg te denken is, moesten we er gewoon voor zorgen dat er ook aan onze kant van ‘t water zo’n bar opduikt. De plaats voor dit alles? Op een boogscheut van Antwerpen, in een pittoresk stukje park in het centrum van Bazel, in de schaduw van een aantal imposante treurwilgen en met een gezellig vijvertje, vonden we de gedroomde plaats voor onze Baràbaz. Ons recept? Chillen op het gras, kubben in de zon, cocktails onder de bomen. Dé ideale manier om te onthaasten, bij te kletsen en tot rust te komen.

Adres: Kruibekestraat 2, 9150 Bazel
Telefoonnummer: +32 494 71 80 27
Stad: Bazel
Route: Kruibekestraat 2
Postcode: 9150



op zoek naar gerelateerd: Raymond van het Groenewoud Bazel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid