facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bar A Bas

Bar A Bas
"Bar-a-bas is een café gelegen in het hartje van Lommel vlak bij de kerk. Wees meer dan welkom om een frisse pint te komen drinken of te genieten van één van onze heerlijke bieren!"
Adres: Koning Leopoldlaan 3 , Lommel 3920, BE
Telefoonnummer: 0474 03 20 01
Stad: Lommel
Route: Koning Leopoldlaan 3
Postcode: 3920


Recensies
Heel gezellig café met een ongelooflijk vriendelijke cafébaas. De drankjes zijn er goedkoop en je krijgt er zeker waar voor je geld. Over het alcoholgehalte in de cocktails is dan ook niet te klagen. Ook heb je er de mogelijkheid om een gezelschapsspel te spelen. Een 10 voor sfeer en gezelligheid. Toiletten zijn altijd goed gepoetst. Met andere woorden: TOPcafé!
Gezellige locaal cafe met vriendelijk personeel. Regelmatig live optredens. Mogelijkheid om de ruimte af te huren voor een feestje. Vlak bij het centrum van Lommel. Enkele parkeerplaatsen voor deur.
Heel gezellig café met super personeel. Je glas staat niet lang leeg voor je! Zowel binnen als buiten staan er tafels. Er zijn ook gezelschapspelletjes aanwezig.
Leuke platenbeurs... Veel volk in café zelf ook.
Tip top in orde, kei gezellig!
Top barman. En het bewijs de nen lekker Duvel nie duur hoeft te zijn
Altijd zeer gezellig!! Chille cafébaas Beste café in lommel !!!
Hier hebben ze wel echt super lekkere bieren en tis kei gezellig hier
cafe met goede bieren en een leuke vibe. sommige avonden wat kalmer als andere maar altijd gezellig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid