facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baobab Beach Club

Info

Hippe Beach bar, halverwege tussen Hasselt en Antwerpen. Grootste beach club van de Kempen.
Opening; 8 juni 2018

Adres: De Merodedreef 189, 2260 Westerlo (België)
Stad: Westerlo
Route: De Merodedreef 189
Postcode: 2260



op zoek naar gerelateerd: baobab beach club westerlo, beach bar westerlo, baobab beach club westerlo openingsuren, baobab beach bar westerlo, baobab westerlo openingsuren, club baobab, baobab westerlo inkom, westerlo baobab
Recensies
Super sfeervol, heerlijke tapas schotel en mooie cocktails. Een geweldig concept voor Herentals! Super decor.
Heel gezellig op een zondag avond. Relax en chill om het weekend af te sluiten.
Waren hier voor het optreden van André Hazes. Wat ons onmiddellijk opviel was het chiquer volk t.o.v. andere zomerbars. Desondanks waren de prijzen zeer redelijk.
De mooiste en gezelligste beachclub van het land! Top muziek, lekkere cocktails, super vriendelijk personeel, echt top service! Ohja probeer zeker eens de baobab pizza, aanrader!!
Zeer mooie locatie, mooi aangekleed, maar wat een ramp! Al bij het binnen gaan merk je dat de medewerkers zoiets niet gewoon zijn. Helemaal niet vlot en efficiënt. Zeer lang wachten op de veel te dure drank en een betaalsysteem waarmee je als klant steeds benadeeld word. Podium was wel ok, maar veel te laag. Ik heb André wel gehoord maar niets van gezien. Voor ons nooit meer. Er zijn veel gelijkaardige events dat véél goedkoper zijn en met een goede organisatie.
Heel erg naar uitgekeken! Maar zware teleurstelling! Hadden gereserveerd, maar kregen een plaats helemaal in de hoek, bestellen was dan echt een ramp aangezien ze je niet zagen, net achter een grote boxs je kan amper verstaan wat je vrienden zeiden....bar krukken veel te laag voor de tafel...Zetels waren zogezegd allemaal gereserveerd, terwijl ze bijna leeg waren tot 12u, warm te branders waren dan ook nog eens gereserveerd zogezegd, dus dan was het maar in de koud zitten zoals je ziet op de foto! Organisatie en vriendelijkheid een dikke 0 en zwaar overrated
2 keer geweest in de zomer van 2019, buiten de geplande events. Dus aan de kalme kant Beide keren was het oneindig lang wachten op bediening. Die bediening focust zich op de 20 mensen die zich rond het zwembad verzamelen. Dan maar zelf bestellen aan de bar, ook daar wachten tot het personeel hun babbeltje onderling gedaan heeft. 4 keer bestelling herhalen omdat een sex on the beach, een caipirinha en een smoothie te moeilijk is om te onthouden..... De cocktails worden door een machine aangemaakt. Gevolg : een caipirinha zonder rietsuiker, zonder limoen...... bij een opmerking hierover toch 1 partjes limoen gekregen.... Zero effort voor 9,5 euro In plaats van zich te focussen op de inrichting, die best oké is, zouden ze wat meer moeite mogen steken in het personeel. Food is ook nog best in orde, maar ook weer zelf gaan bestellen mag niet afgerekend worden door bediening
Heel onbeleefde en racistische security. Ik stond gewoon in de rij te wachten met mijn vrienden en ineens komt er een heel onbeleefde en mollige security gaurd naar mij toe en zei "ey gade gij u binne kunne gedragen of ni jom?" Ik kon mijn ogen gewoon niet geloven, ik stond daar letterlijk 4 seconden en had helemaal niets fouts of verdachts gedaan, ben blij dat mijn Belgische vrienden hem als racist hebben kunnen bestempelen zodat ik dit niet hoef te doen. Ronduit schandelijk, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Als ik jullie een 0/5 had kunnen geven dan zou ik het zeker hebben gedaan.
Slechte omgang met personeel, klanten gaan voor ook in onacceptabele situaties, drinken is enorm duur. De wijn bijvoorbeeld betaal je €5,50 voor één glas terwijl je voor één fles in de supermarkt maar €5,99 betaalt. De meeste mensen kiezen daarom om op café te gaan. Sponsoren betalen hun blauw voor VIP, terwijl sommige personen helemaal niets moeten betalen en de bandjes zo mee krijgen.
Zo spijtig... Veel potentieel verknoeid door afzetterij. Site zegt gratis inkom en betalen met bancontact. Klein bordje met krijt aan inkom: 10€. Betalen moest met hun op te laden betaalkaart Jaja, ge kunt uw krediet terugsmeken wanneer zij het aangeven een paar maand later. Als ze tegen dan niet over kop gaan.... En dan nog eens geld vragen voor toilet ook. Mijn maten krijg ik niet meer terug tot in Hertals!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid