facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Banio

Banio
"Vente de matériel de salle de bain"
Adres: Ninoofsesteenweg 370 , Dilbeek 1700, BE
Telefoonnummer: 02 880 91 94
Stad: Dilbeek
Route: Ninoofsesteenweg 370
Postcode: 1700


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: banio meubels, banio 370 ninoofsesteenweg 1700 dilbeek, banio badkamers, koopzondag badkamers, showroom badkamers open op zondag, badkamer winkel open zondag, badkamers open op zondag limburg, x2o open op zondag
Recensies
Schandalige werkwijze. Keukenkraan gekocht. Een defecte kraan opgestuurd gekregen. Het retourneren werd zo onnodig moeilijk en vervelend gemaakt. Ik heb met hulp van het Europeees Consumenten Centrum en heel veel mailtjes het voor elkaar gekregen dat ik het product kon terug sturen en mijn geld na een aantal weken weer terug heb gekregen. Nooit bestel ik hier wat meer. Ik ben nog nooit zo slecht behandeld als klant.
hopla, nog een zeer ontevreden persoon, ik bestel en betaalde een clou flush om daarna telefoon te krijgen dat die niet leverbaar zijn. Na 3 weken wacht ik nog steeds op een terugbetaling en na telefonisch contact met 3 verschillende personen kreeg ik de leuke mededeling dat ze het ooit wel eens gaan terug betalen. klantvriendelijkheid = nul !!! Sterk om hieronder te lezen dat ze al 6 maanden geleden wisten dat die niet leverbaar zijn, maar ze ze nog steeds te koop aanbieden op hun site.
Ik heb een bad gekocht bij Banio in de winkel. Ik moest een voorschot betalen en de rest bij levering, uiteindelijk bellen ze mij op om te zeggen dat ik eerst het volledige bedrag moet betalen voor levering dit was niet de afspraak maar heb het tog gedaan. De levering was veel te laat en er lekte water uit een knop die ingebouwd was in het bad waar je de temperatuur moet regelen. Plastiek in de knop was gescheurd.
Onlangs een douchewand gekocht via hun website en deze kwam beschadigd aan. Heb hun gebeld en ze hebben direct een nieuwe opgestuurd. Super vriendelijk personeel, niks op aan te merken!!
Hele slechte service. ik heb gekochte regendouche al 17 november betaald en nog steeds niet ontvangen. Krijg geen contact met banio. Vreemd!!
Vriendelijk en deskundig personeel
Alles dik in orde en super vriendelijke mensen!!
Ik heb zojuist de Alexie Balneo Shower Bathtub Combination geïnstalleerd. Ik ben zeer tevreden met het zeer kwalitatieve product. de levering was snel en het product kwam met grote zorg verpakt aan. de bezorgers zijn zeer professioneel. Wat betreft de pauze, de cabine was al volledig uitgerust en zeer eenvoudig in te stellen. Ik raad Banio aan voor de kwaliteit van zijn producten. Dankjewel
Enkele problemen na ontvangst van een defect product, maar de klantenservice heeft me een nieuw product gestuurd, in perfecte staat en dat van zeer goede kwaliteit lijkt te zijn. Wij zijn tevreden.
Zeer slechte service. U stuurt een e-mail en wij antwoorden u niet. product de vraagprijs niet waard. U bent verplicht om te bellen om de status van uw bestelling te weten te komen. Tijdens de bezorging is de bezorger onaangenaam en neemt hij de transportpallet niet terug. Het is aan jou om te managen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid