facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bangz' by peggy

Info

kleur opfrissen,modesnit toepassen of een feestelijk opsteekkapsel?
hier bij BangZ by Peggy gaat het allemaal!
kom dus gerust eens langs of bel 0472/171565

Geschiedenis

Na 7 jaar ervaring opgedaan te hebben vond ik het tijd om mijn eigen kapsalon op te richten. Dus met heel veel trots mag ik jullie mijn kapsalon voorstellen 'BangZ by Peggy".
wat houdt een bezoek bij BangZ by Peggy nu in?
Met mijn expertise als haarstyilste en u ervaring van eigen haren ga ik ervoor zorgen dat je straalt met het kapsel dat u dan ook toehoort
en dit terwijl je lekker geniet van de rust met een drankje,boekje of een babbel zoals jij het wenst.
Iedereen is dan ook welkom, Dames,Heren en kinderen!

Ik werk het liefst op afspraak maar ik weet dat als wij vrouwen het in ons hoofd krijgen om naar de kapper te gaan dit dan ook dezelfde dag moet gebeuren. Dus bel mij en wie weet kan je die dag nog langskomen!
Groetjes Wijnandt Peggy



"Zoek jij een kapsalon waar je uw droomkapsel kunt laten verwezenlijken? Kom dan gerust eens langs, na samen te bespreken wat jij graag ziet, maar alsook wat er bij uw gezicht en uitstraling past gaan we het perfecte kapsel voor u creëren.Ik probeer mij ook om zoveel bijtescholen zodat ik met de nieuwste technieken bij blijf en zo iedereen tevreden kan stellen.Tot binnenkort!X peggy"

"Zoek jij een kapsalon waar je uw droomkapsel kunt laten verwezenlijken? Kom dan gerust eens langs, na samen te bespreken wat jij graag ziet, maar alsook wat er bij uw gezicht en uitstraling past gaan we het perfecte kapsel voor u creëren.Ik probeer mij ook om zoveel bijtescholen zodat ik met de nieuwste technieken bij blijf en zo iedereen tevreden kan stellen.Tot binnenkort!X peggy"
Adres: Kerkeblok 3, 2200 Noorderwijk, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0472171565
Stad: Noorderwijk
Route: Kerkeblok 3
Postcode: 2200


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pura Vida kapsalon & barbier Pura Vida kapsalon & barbier 453 meter Kapsalon & barbier enkel op afspraak. PURA VIDA *** ( Costa-Ricaans voor “Puur Geniet...
Haar passie Haar passie 616 meter universeel kapsalon
Geknipt voor jou Geknipt voor jou 751 meter Zoals altijd warm onthaald, leuk gebabbeld en met een mooie nieuwe hair cup
Recensies
Een pracht van een kapster. Elke klant wordt warm door Peggy onthaald. Mijn kapsel is altijd mooi en verzorgd. Gewoonlijk is het eerst knippen, kleuren en dan föhnen. Prijs-kwaliteit perfect in balans. Afspraken worden mooi digitaal bevestigd en een paar dagen voor de afspraak krijg je nog een leuke herinnering. En tenslotte hou je er altijd een leuke babbel aan over. Topkapster !!!
Heel professioneel, een leuke babbel in haar mooi salon . Een aanrader .
Top zaak en kapster , echt een aanrader .
Vertaald door Google Ze is best goed om mensen met krullend haar te begrijpen, ze worstelt alsof haar er plat uitziet als het haar de juiste hoeveelheid trappen mist. Het haar werd uiteindelijk iets te kort, maar dat is waarschijnlijk mijn schuld want ik moedigde haar aan om kort te knippen. Ik vond het erg leuk hoe ze aan het einde het kapsel aanpaste, zodat het haar er meer simetrisch uit zou zien, ondanks het haarpad aan één kant. Ik hield ook van het feit dat ze chill is en niet super spraakzaam. Origineel She is quite good to understand people with curly hair, struggles like hair looking flat when the hair is missing the right amount of stairs. The hair ended up abit too short, but that is probably my fault because I encouraged her to cut short. I really liked how she modified at the end the haircut so the hair would look more simetric, despite having the hair path on one side. I also loved the fact that she is chill and not super chaty.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid