facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bandencentrale Pollentier

Bandencentrale Pollentier

Info

Bandencentrale van Dimitri Pollentier en Nancy De Brabandere in Nieuwpoort.



"Bandencentrale waar u terecht kan voor alle bandenmerken, maar ook batterijen, velgen en uitlijningen"
Adres: Ramskapellestraat 13A, 8620 Nieuwpoort
Telefoonnummer: 058/238180
Stad: Nieuwpoort
Route: Ramskapellestraat 13A
Postcode: 8620


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Bandencentrale Middelkerke
Recensies
Geweldige zaak! Kwamen binnen met een versleten band en stonden 20 minuten later weer buiten met nieuwe banden. Ze zijn open en eerlijk over je banden en de banden die je krijgt, werken slim en vlot! Zeker een aanrader, ook de prijs is goed!
Super goed geholpen, scheur in band. Bijzondere maat, hebben ze gelukkig nog twee occasions. Beide banden vervangen, snel, professioneel en goede service en advies. Echt een aanrader voor mensen in nood.
Ongelooflijke service , eergisteren willekeurige velgen en banden besteld. Vandaag geleverd en geplaatst. Enorm vriendelijke mensen die met hun werk bezig zijn , zowel de vrouw als de man kunnen aan uw auto werken….respect ervoor. Vakkundig als ze zijn kan ik die enkel maar aanraden. Doe zo voort , ik blijf een tevreden klant. Groetjes Dirk
zaterdag 11 maart 2023 11.15 u binnengereden met een lekke band,buitengereden om 11.25 u met herstelde band. Altijd met de glimlach geholpen!
Vlotte vriendelijke service!
Snelle service, goed geholpen tijdens onze vakantie aan zee.
Een top team! Heel vriendelijk en behulpzaam. Meedenkt met de klant om naar de juiste oplossing te komen. Van een héél tevreden Gentenaar. Nogmaals bedankt voor de vlotte service.
Een spoeddienst bij lekke band is hier top! Vriendelijke bediening. Prachtig bedrijf.
Nazicht van banden omdat auto daverde.Degelijk onderzoek van banden.1 band vertoonde band breuk.Risico van klapband was zeer groot.Bij vergelijk van banden professoinele.Uitleg.Ineens nieuw banden laten plaatsen.Bedanktvoor behulpzame uitleg en vlugge bediening.
een vriendelijke garage met zeer goede servies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid