facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bandencenter Monkerhey

Bandencenter Monkerhey

Info

Met Bandencenter Monkerhey kiest u voor een grote stock van alle courante maten & merken, een strikte timing en een bandenspecialist met kennis van zaken.



"Met een stock van alle courante maten & merken Bridgestone, Continental, Dunlop, Michelin, Goodyear, Pirelli,,.. heeft Monkerhey alles voor handen: speciale én normale banden. Wij gaan prat op onze persoonlijke aanpak en snelle service. We beloven u een bandenwissel binnen 1u. Laat u de wagen achter? Maak dan gebruik van één onze gratis fietsen. Ook voor het onderhoud van velgen, herstellingen, batterijen en uitlijningen, bent u bij ons aan het juiste adres. Bandencenter Monkerhey bevindt zich in Wevelgem - Gullegem in de directe omgeving van Kortrijk, Moorsele & Sint-Eloois-Winkel"
Adres: Kortrijkstraat 321, 8560 Wevelgem
Telefoonnummer: 056 41 34 31
Stad: Wevelgem
Route: Kortrijkstraat 321
Postcode: 8560


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Bandencentrale Ronse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Q Team Q Team 34 meter Prima service, ze nemen de tijd om je velgen en banden zo perfect mogelijk af te leve...
Recensies
ik ga al vanaf ik een auto had. de prijs is goed en ze geven goeie kwaliteit. tijdens het wachten een warm kopje koffie. ook mijn banden zelf blijven er liggen en als ik nieuwe nodig heb zorgen ze voor de beste prijs/kwaliteit. ze kennen hun klanten en zijn vriendelijk. ik vind het ook leuk om na jaren nog altijd dezelfde mensen daar te zien die er werken.
Super vriendelijk personeel en meteen verder geholpen. Top service
Snelle service en vriendelijk personeel
Super prijs en snelle service!
Altijd vlotte & vriendelijke service
Vlotte vriendelijke service
Persoonlijke en vlotte service.
Correcte afspraken
Vertaald door Google Goedkoop, vriendelijk. Ze doen net dat stapje extra! Origineel Cheap, friendly. They do go the extra mile!
Vertaald door Google Punctuele service, scherpe prijzen. Origineel Punctual service, sharp prices.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid