facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Banden Strombeek

"QTeam is uw bandenexpert in Strombeek. Met meer dan 100 service centers, verspreid over het hele land, vindt u ons steeds wel bij u in de buurt. Bij QTeam kan u niet alleen terecht voor een bandenservice, maar ook voor het onderhoud van uw voertuig. Dit zowel voor uw privé-, als uw bedrijfs- of leasingvoertuig."
Adres: Sint-Annalaan 285 , Strombeek-bever 1853, BE
Telefoonnummer: 02 267 26 34
Stad: Strombeek-bever
Route: Sint-Annalaan 285
Postcode: 1853



op zoek naar gerelateerd: Banden Leuven, Banden Janssens, Banden Asse, Banden promotie, 4 seizoenen banden prijs, Auto 5 banden, Banden vervangen, 2 nieuwe banden kosten
Recensies
Service excellent!! De nieuwe uitbater un jeune homme polis, serviable, multilingue.. Nederlands, français ou l’anglais ne lui pose aucun problème. Le jeune homme te propose aussi toujours un café quand vous devez attendre ton véhicule..Ik kom hier al jaren met men firmawagen om een bandenwissel te laten uitvoeren en elke keer tevreden buiten gegaan. Deze jonge man leeft voor zijn job, zit in met zijn klanten. En dat vertaald zich ook in de service. Je wordt hier steeds onthaald met de glimlach!!!
Afspraak maken was makkelijk en winterbanden snel gewisseld. Wachtruimte voor klanten is onbestaande: buiten aan de poort in de koude wachten. Lood blijkt op verkeerde plaatsen gezet en raakt de remmen. Waardoor de helft direct ging vliegen Wanneer ik s avonds terug kom om 17u50 voor een verlengd weekend zijn ze natuurlijk al gesloten. Vorig jaar zelfde verhaal maar toen met de aansluiting van de sensor. Altijd tijdverlies om nog de garage hun gepruts te laten rechtzetten. Dit was de laatste keer mij zie je hier nooit meer.
Super service! Heel vriendelijk ontvangen en heel efficiënt geholpen geweest. Echt top. Bedankt!
Prima en snelle bediening. Duidelijk een team dat op elkaar afgestemd staat
Zeer goed service en kwaliteit. Heel vriendelijk!
Steeds goede en correcte service.
Snel, zeer vriendelijk. Goede service
Goede afspraken en zeer correcte service on time!
Concurentiële prijzen, snelle bediening, ok.
Top mannen ! Top Service !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid