facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Banden Raymackers

Banden Raymackers

Info

Banden Raymackers
Btw BE05 363120458175

Geschiedenis

Ons filiaal namelijk "Profile Tyrecenter Raymackers" te Zepperen maakt deel uit van het grootste en snelst groeiende netwerk van specialisten in banden en velgen van België.

Ons bedrijf is een hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen. Wij bieden u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het hyperspecialisme schuilt echter vooral in onze hoogwaardige bandenservice, ons vakmanschap en onze klantenservice. Daarnaast maken wij ons sterk voor innovatie. Dit uit zich in een continue investering in de ontwikkeling van banden en de bijbehorende service. Ons bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de organisatie uniek. Profile Tyrecenter Raymackers heeft daarnaast niet enkel oog voor jouw belangen, maar ook voor het milieu.

Velgen
Door een set lichtmetalen velgen geef je je auto een persoonlijke uitstraling. Juist daarom voorzien veel fabrikanten hun topmodellen al in de fabriek van lichtmetalen velgen. Bovendien worden de rijprestaties van je auto aanzienlijk verbeterd met lichtmetalen velgen. In vergelijking met stalen velgen zijn ze een stuk lichter en door hun samenstelling en styling voeren ze de warmte van je banden en remsysteem beter af. Voor een mooie set lichtmetalen velgen ben je bij Profile Tyrecenter Raymackers aan het juiste adres.

Auto-onderhoud
Ook voor allerhande problemen of onderhoud aan je auto kun je bij ons terecht. Door het vakmanschap trachten we u zo klantvriendelijk en snel mogelijk te helpen.



"Bij Profile Car & Tyreservice Raymackers Zepperen helpen we je graag met het onderhoud van je auto en de opslag van banden. Maar ook voor nieuwe winter-, zomer- of all season banden ben je welkom. Onze focus ligt op het bieden van een hoogwaardige bandenservice waarbij we je met plezier merkonafhankelijk bandenadvies verschaffen."
Adres: stippelstraat 31, 3800 Zepperen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011/312456
Stad: Zepperen
Route: stippelstraat 31
Postcode: 3800


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Eurotyre, Banden in de buurt, Eurotyre webshop, Thijssen Autobanden, Autobanden Geleen, banden sint-truiden, Banden de Condé, Banden centrales
Recensies
Gisteren er gestopt voor dringende herstelling achterband, want moest uiterlijk vandaag naar de keuring. blijkt dat band niet meer te repareren was, stak breed stuk ijzer in. En omdat banden toch zo goed als versleten waren , prijs gevraagd voor nieuwe en of ze op 1 dag konden geleverd worden, wegens keuring. Dus vandaag netjes afgeleverd aan correcte prijs.
Fantastische service en erg vriendelijke mensen
Vriendelijk en snel geholpen.
Zeer behulpzaam.
Aanrader voor nieuwe banden. Vlotte en correcte prijsofferte. Prijs/kwaliteit uitstekend. Zeer goed service en snelle levering/ plaatsing. Binnen de week. Vriendelijk personeel.
Heel vriendelijk personeel en eerlijke prijzen! Steeds goed geholpen daar
Heel klantvriendelijk , vlotte service en houden zich aan de offerte ! Top !
Niet echt duidelijk waar de ingang is, er hangen veel vlaggen van profile naast het terrein maar de ingang is aan het pompstation. Wel een vlotte service.
Je wordt er zo snel mogelijk geholpen zelfs als je geen afspraak hebt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid