facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Banden Leusch

Banden Leusch

Info

Bij Bandencentrale Leusch ben je geen nummer. Kom langs voor je banden, velgen, batterijen, airco en lichten.



"Met meer dan 15 jaar ervaring is Banden Leusch uw banden en velgenspecialist in Grobbendonk. Wij zorgen dagelijks voor de hoogste kwaliteit, vlekkeloze service, een propere werkplaats en tevreden klanten. Als onafhankelijke bandencentrale krijg je bij ons dan ook advies en service die bij jou en jouw wagen passen."
Adres: Netestraat 40, 2280 Grobbendonk
Telefoonnummer: 0477952386
Stad: Grobbendonk
Route: Netestraat 40
Postcode: 2280


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Bandencentrale Bouwel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Banden Sooi HB Banden Sooi HB 3 km Goed en vriendelijk geholpen ondanks twee tegenslagen toch mooie oplossing en betaalb...
Recensies
Topservice! Snel en supervriendelijk geholpen. Ik kom zeker terug
Super service! Ik wou 4 nieuwe banden en ik kon er meteen terecht. Nog nooit zo weinig betaald voor 4 nieuwe en heel kwaliteitsvolle banden! Ik raad deze bandencentrale aan iedereen aan. De eigenaar/garagist liet me weten dat hij ook onderhoud van auto's doet. Hij komt gewoon héél betrouwbaar over en neemt echt zijn tijd om zijn werk goed te doen.
Super vriendelijke en correcte service !
Ik had nieuwe velgen en banden nodig voor mijn auto die ik aan het verbouwen ben. Hij heeft mij geholpen bij de bematingen en andere problemen, het is uitgekomen exact hoe ik het mij ingebeeld had. In het algemeen: Goede service, vriendelijke kerel, correct prijs en een zeer goede hulp. Zeker voor herhaling vatbaar als ik nog eens velgen, banden, ....
Voor de eerste maal hier geweest en zeer positief terug doorgegaan. Heb hier 4 nieuwe banden op mijn wagen laten plaatsten. Vooraf gebeld en correct en eerlijk advies gekregen over de juiste keuze van mijn nieuwe banden. Snelle en goede service + vriendelijk ontvangst. Prijs / kwaliteit ook Top !! Komen zeker nog eens terug ;-.
Ik ben hier een paar keer geweest om banden te wisselen en heb hier ook juist nieuwe winterbanden gekocht. Heel tevreden van,een mens met veel vakkennis en een passie voor zijn beroep. Goede prijzen, propere werkruimte, vakwerk. Aanrader, veel beter dan de grotere garages waar het meestal alleen om geld gaat.
Top kerel, top service. Ik ben langs geweest voor het verse bandjes op men wagen en uitlijnen. Yorick luistert naar de wensen van zijn klanten zoekt actief naar een passende oplossing met eerlijke prijs. Echte "no nonsens" service waar ik van hou. Verder zeer propere garage en wachten met een koffie of watertje is altijd een plus punt.
Had nieuwe banden nodig en nieuw rollement, zelfde dag nog onderdelen besteld, volgende dag auto klaar ondanks leverings problemen! . Correcte, zeer behulpzame, en vriendelijke kerel, doe zo voort en tot de volgende!
Een goede prijs voor een nieuwe set winterbanden. Snelle en propere montage. Correcte service met de glimlach. Alles wat je als klant verwacht. thx.
Goede prijs voor zeer degelijke en snelle service! Iemand die nog verstand heeft van zijn vak. In de garages is het soms anders waar ze enkel en alleen de voorgeschreven richtlijnen volgen. TIP & TOP!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid