facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Banden Deboosere

Banden Deboosere

Info

De banden- en velgenspecialist in Ingelmunster
BE0444.582.771



"BANDENCENTRALE"
Adres: Bruggestraat 291, 8770 Ingelmunster
Telefoonnummer: 051 48 65 65
Stad: Ingelmunster
Route: Bruggestraat 291
Postcode: 8770


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Velgen herstellen Ingelmunster, Eurotyre ingelmunster, Banden deconde, HRE Wheels belgium, Herstellen velgen west vlaanderen, Velgen dealer, Korbach velgen, Bandencentrale
Recensies
Heel vriendelijke mensen! Waren eerlijk! Hopend dat mijn jantjes nu ook even mooi zijn! Dat zal wel,heb er vertrouwen in! Kijk er naar uit!
Super goede service,heel vriendelijke mensen daar.Prijs,kwaliteit TOP
Wat een topteam! Velg was gescheurd en snel en uiterst professionele aanpak en herstelling! Aanrader
Kwaliteit geleverd, snelle service
Super Team. Van onthaal tot montage, iedereen is gepassioneerd in wat hij doet. Dat merk je, voel je, en zie je aan de spontane vriendelijkheid. De vakkennis van Jan en de scherpe prijzen maken het plaatje compleet.
altijd goeie service en prijs
Heel vriendelijk ontvangen, niettegenstaande dat het erg druk was. Gemakkelijk op afspraak. Heel goede, erg professionele service. We komen terug.
Vandaag mijn auto laten uitlijnen bij echte vakmannen van team Deboosere. Correct en behulpzaam al moet ik 40km afleggen! Hartelijk bedankt aan DNY die mijn euvel heeft opgelost! Als het goed is mag het ook gezegd worden.
Topservice en supervriendelijk!
Een tijd geleden voor het eerst hier geweest maar ik kom zeker nooit meer terug. Aangemeld aan de balie waarna ik "even" moest wachten, 2 uren gewacht en nooit geholpen geweest.. Heb dan gevraagd wanneer het aan mij was maar ze namen de een na de andere wagen voor mij. Ben na 2 uur lang wachten gewoon vertrokken. Slechte service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid