facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bamboe-frit

Bamboe-frit

Info

Welkom op de pagina van BAMBOE-FRIT.
Een frituur zoals een frituur moet zijn.
Snelheid, versheid en kwaliteit zijn onze troeven! Smakelijk.

Geschiedenis

Bij ons kan je terecht voor verse zelf gesneden frieten gebakken in rundvet. Bewust heb ik gekozen voor een iets dikkere friet dan mijn meeste collega's. Omdat ik vind dat een friet krokant aan de buitenkant moet zijn en er toch nog voldoende puree moet aanwezig zijn. Ook blijft een dikkere friet langer warm. En geef toe een warme friet is lekkerder dan een koude.
Andere specialiteiten zijn; zelf gemaakt stoofvlees en ballekes in tomatensaus. Artisanale vol au vent en plat special (varkensvlees in een getomateerde madeiresaus.
Ook onze bamboe-schotel is zeker de moeite waard voor de goei eters. tussen de 400 en 500 gr van het malste rundsvlees, enkele minuutjes in de frituur en opgediend met sla, frietjes en warme pepersaus. dit alles op een bord met bestek.
En niet te vergeten onze reeds heel bekende zelfgemaakte tartaar.
Verder kan u verschillende snacks en sauzen hebben. Voor heel het assortiment ga zeker eens naar onze website. www.bamboefrit.be

Adres: Herdebeekstraat 370, 1701 Itterbeek, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0478569871
Stad: Itterbeek
Route: Herdebeekstraat 370
Postcode: 1701


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 22:00

Recensies
De beste frieten van de hele streek. Zeer zeldzaam om een frituur te vinden die de moeite doet om aardappelen zelf te snijden, maar de versheid maakt alle verschil. Bovendien is de tartaar maison ongeloofelijk lekker.
voor 40€ gekocht bij opening op zondag 10 juli. oude frieten en halfgebakken frieten. oude sauzen. waar in godsnaam kan men nog waar voor zijn geld krijgen. eerste en laatste keer dat we daar kopen
Super lekker ! Maar als er volk is, en je wilt alleen maar een pakje friet, moet je toch je beurt afwachten. Op dat moment, kunnen ze wat meer frietjes bakken zodat je sneller je frietjes kunt hebben. Op die manier kan de klant een halfuur file vermijden gewoon voor een pakje friet.
Serveerden om 21u geen frieten meer terwijl sluittijd om 22u is. Ze wouden geen nieuwe zak frieten meer openen, vind ik persoonlijk niet zo klantvriendelijk.
Beste frituur van dilbeek en café de spontane goesting ernaast als surplus
Bof ! Niet al te vriendelijk misschien een moment opnamen. En redelijk veel harde verbrande fritjes. Maar wel lekker voor de rest.
Zeer lekkere en verse frieten, alsook goede kwaliteit van vleesjes! Sympathieke eigenaars
Behoort zeker tot de top tien van de beste frietkoten, origineel dikke frieten terplekke gesneden. Vriendelijk!
De frieten zijn zelf gesneden en heel lekker, het is een leuke manier om uw bestelling door te geven.
Bediening met de smile! Zelf typen wat je wil, waardoor de volle aandacht voor het bakken. Terras en zeer kindvriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid