facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bambino Ieper

Bambino Ieper

Info

De babyspeciaalzaak in regio Ieper voor jouw geboortelijst en volledige uitzet voor jouw kleintje.

Adres: D'Hondtstraat 7, 8900 Ieper, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 057201485
eb.repei-onibmab@ofni
Stad: Ieper
Route: D'Hondtstraat 7
Postcode: 8900



op zoek naar gerelateerd: babywinkel ieper, kinderwinkel ieper, babykledij ieper, dreambaby, bambino baby, pharo ieper, bambino brugge, filou and friends ieper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Multipharma Ieper Multipharma Ieper 148 meter Vriendelijke bediening
Recensies
Het is heel moeilijk om iets positiefs en iets negatiefs te bedenken, want we hebben eigenlijk niks negatiefs te zeggen. Héél goed advies waar je voor 100% op kunt vertrouwen, een eerlijk antwoord op al je soms domme vragen, en enkel dingen in huis die je nodig hebt. Alles is van goeie kwaliteit, veilig en gekeurd. Heel belangrijk want dat zijn zaken waar je je geen zorgen om wil maken als je je handen vol hebt met een baby. Om welke reden je ook binnen springt babyvragen, cadeau-voor-kindjes-tips, toch nog snel een flessenwarmer kopen, ..., je kunt sowieso rekenen op een enthousiast antwoord. Vijf sterren, zonder twijfel!
We legden onze geboortelijst in de Bambino voor ons zoontje intussen al 7 maand oud. Vooraf hadden we geen flauw idee van wat we allemaal op de lijst moesten zetten. Gelukkig werden we heel enthousiast ontvangen en kregen we een uitgebreide en eerlijke uitleg. Alles is vlot verlopen, we zijn superblij met alle spullen. Zo’n goede en persoonlijke service is zeldzaam. Nog steeds gaan we soms eens langs als we iets nodig hebben of advies willen. Een echte aanrader voor alle zwangere mama’s!
Doordat mijn vriendin al op 25 weken in Sint-Jan Brugge lag hadden we nog geen tijd gehad om een geboortelijst te kunnen maken. Ik naar de Bambino en de situatie uitgelegd. Geen probleem zei de uitbaatster, 2 weken later kwam ze op haar sluitingsdag zelf naar Brugge met staaltjes, laptop, tablet en boekjes! Dat is pas service!
7maanden geleden werden wij voor het eerst ouders van een prachtige dochter Leanne. Voor de komst van deze kleine spruit kozen wij ervoor om onze geboorte lijst bij de Bambino te leggen. Waar we met open armen werden ontvangen. Wat je nu allemaal echt nodig hebt voor zo'n kleintje vonden we zeer moeilijk. Daar heeft de zaakvoerster ons echt super hard bij geholpen. Geen vraag bleef onbeantwoord en alles wat we op onze lijst plaatsten gebruiken we ook! Er werd ons dus niets onnodig aangesmeerd. Vele zaken werden ook gratis aan huis geleverd. Wat in het begin toch wel makkelijk is, omdat het toch zoeken is naar die nieuwe routine met zo'n kleintje. Kortom we zouden onmiddellijk terug bij de Bambino een geboortelijst leggen.
Mooi assortiment met babykleding in het duurdere segment. Heel mooi. Vriendelijke geholpen.
Altijd een vlotte service en vriendelijke bediening. Heel leuke babywinkel om in rond te snuisteren. We zijn zeer tevreden met onze keuze om onze geboortelijsten door de Bambino te laten verzorgen. Een echte aanrader!
Ik heb hier online gekocht. Ik ben zeer tevreden met de ervaring. Ik ben heel blij met de service en vooral met de communicatie. Echt 5 sterren! Vriendelijk, correct, snelle reactie altijd binnen 24u, snelle verzending van mijn bestelling, enz. Zeer professioneel: Echt een aanrader!
Wij hebben voor gekozen voor de geboortelijst van onze zoon Matteo en hebben het ons zeker en vast niet beklaagd. We werden vanaf het begin tot het einde fantastisch geholpen door Kimberley. We zouden opnieuw dezelfde keuze maken.
Hallo, ik ben An-Sophie en mama van Lea 1,5j Oké, 18 maanden dus maar dat maanden-tel-systeem is niet zo mijn ding... Laat ons zeggen, ik ben er niet sterk in. Dat even ter zijde. Lea is een flinke en stoere meid met een eigen willetje en sterk karakter. Dat eigen willetje? Zeker van de papa! Verder kan ik hier nog vele regels neerpennen over hoe fantastisch mijn dochter is en hoe mooi het mama-zijn is. Maar laat het hier nu net daar niet over gaan. Zolang Lea ter wereld is, zolang denk ik er aan om hier een positieve ervaring te delen. Want positief, dat is ze zeker! Lees hier al de eerste sluikreclame... Je kent het wel of nog niet; enthousiast vertel je aan iedereen dat je zwanger bent en daar komen al de vele tips en tricks al. "Tetradoeken moet je zeker genoeg kopen!" Euhm, tetra-wat? "Die fopspeen zeker niet kopen, hebben die kleintjes niet graag." Oké dan, vlug noteren... Bon, ook met voorbeelden kan ik vele schrijfregels vullen. Je word als mama-to-be overspoeld met goedbedoelde ervaringen tot je het bos door de bomen niet meer ziet. En laat net dan Kimberley dat ene lichtpuntje zijn. Ongeveer 5 maand zwanger en op de checklist met goedbedoelde ervaringen staat "maak een afspraak voor de geboortelijst". En hop, een paar weken later staan we in Bambino Ieper. Zenuwachtig? Check! Een koffietje voor de papa en een colaatje voor de mama en daar gaan we dan! Plots zien we het bos terug door de bomen en door de goede en eerlijke! raad van Kimberley hebben we meteen een lijstje met de spullen die we echt nodig hebben. Van handige buggy tot een verzorgingsset voor de nageltjes. Zelfs het plaspotje staat al op de lijst. De leuke kleurtjes en hippe prints zorgen ervoor dat we alleen nog maar meer verlangen om de spulletjes al in huis te halen. Begin september mochten we dan eindelijk Lea in onze armen sluiten. En wat blijkt, ook Lucien, de zoon van Kimberley en Guillaume beslist een dag later om wat vroeger dan verwacht gedag te komen zeggen. Wat een schitterend nieuws! Ah... neen... oh nee... en nu!? Ik ben net bevallen en de dame van de winkel waar mijn geboortelijst ligt, is zojuist ook net bevallen. Neen, dat was niet de afspraak... lichte paniekaanval maar Kimberley stelde mij gerust dat alles goed kwam. En eerlijk, dat was ook zo! Alles verliep vlot, de mensen vonden hun weg naar de geboortelijst en de mooi verpakte spulletjes vonden hun weg naar ons. Kortom, om mijn eerste "blog" af te sluiten... een grote dank je wel aan Kimberley! Jij zorgde ervoor dat ik het bos door de bomen zag en de spulletjes heb die ik ook echt nodig heb. En ook niet te vergeten, bedankt voor de leuke baby-babbels, jouw handige ververshoek voor als de weg naar huis te lang is om een stinkende kaka-pamper aan te laten, en bedankt voor jouw altijd enthousiaste lach! Een stiekem-al-aan-het-verlangen-tot-het-tweede-lijstje mama
Heel vriendelijke en sympathieke uitbaters. Leuk, origineel en een variërende assortiment. Prijs zeer correct. Ze doen de moeite om cadeaus mooi in te pakken.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bambino Ieper met het openbaar vervoer


Ieper Markt 100 meter
29
Ieper Markt 100 meter
1
20
40
51
60
70
71
84
89
94
95
Ieper Markt 110 meter
29
Ieper Markt 110 meter
20
40
60
84
89
94
95
Ieper Korte Torhoutstraat 150 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid