facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Balti Solar

Balti Solar

Info

Nieuwbouw of renovatie, hellend of plat dak, vrijstaande woning of appartement, BALTI SOLAR is uw partner van A tot Z bij het plaatsen van zonnepanelen.

Adres:
Telefoonnummer: 0496984891
Stad: Oostkamp



op zoek naar gerelateerd: Review Balti Solar, Groepsaankoop zonnepanelen, Balti solar btw, Balti Solar eva, Balti Solar ervaring, Zonnepanelen, Axitec zonnepanelen review, Torkonjestraat 21F 8510 Marke
Recensies
Op 3 maart werden zonnepanelen op ons dak geplaatst. Vanaf het bezoek door de vertegenwoordiger tot de dames die zeer vriendelijk en behulpzaam de telefoon aannemen en terugbellen, niks dan lof. De techniekers werkten zeer professioneel en vooral heel zorgzaam voor ons huis. De batterijen en verdere aansluiting werdt op 6 maart door een andere medewerker uitgevoerd, niets dan lof voor deze technieker die ook het gebruik van de app uitlegde. De aarding die niet voldoende was, is ook door balti in orde gebracht. Wij zijn dan ook heel blij en tevreden dat we voor de firma balti kozen. Dank je wel georges
Bezoek van verkoopster was deskundig en ging vlot, de offertes ondanks kleine administratieve rimpeling ook. Afspraak werd vlot gemaakt en werd ook uitgevoerd door een duidelijk deskundige medewerker. Producten lijken voorlopig top. Weinig om over te klagen. Toch een voorzichtige 4/5, om volgende redenen: - Communicatief en qua klantvriendelijkheid niet het sterkste bedrijf, men neemt telefoon niet op bandje "drukker dan normaal" zoals overal maar krijgt niemand te pakken, emails worden gewoonweg genegeerd. Ik ben daar toch gevoelig voor. Dit betreft de communicatie vóór verkoop. Emails met facturen komen wel vlot binnen! Nu installatie achter de rug is hoop ik op beterschap qua support hopelijk niet teveel nodig. - Eén van de verkoopsargumenten is "eva" een optimalisatiemodule om energiegebruik en -kosten verregaand te optimaliseren. Alleen… dat systeem is nog niet klaar maar men vraagt wel de volledige betaling bij installatie dus voorlopig zonder deze "eva". Hopelijk komt dit goed in de toekomst en is mijn vrees onterecht. EDIT: Afspraak voor installatie "eva" is ondertussen gemaakt => Ik ben blij!
Verkopen je zonnepanelen, voorschot betaald, speciaal elektriciteitswerken door elektricien en fluvius laten doen omdat ze enkel plaatsen met digitale meter, om hier dan toe te komen voor de plaatsing en te zeggen dat het niet gaat. Ondertussen ook gelezen en gehoord dat de dienst na verkoop een dikke nul is. Mijnheer die al maanden problemen heeft met zijn thuisbatterij en geen respons krijgt. Balti Solar, jullie moesten je schamen.
Wij hebben Balti Solar in september 2022 gecontacteerd voor de aanschaf van een thuisbatterij in combinatie met het plaatsen van zonnepanelen. Hun zeer vriendelijke medewerker Glenn Mylle kwam ter plaatse en na het bekijken van de situatie volgde een zeer professioneele uitleg wat ons een goed gevoel gaf. Dezelfde dag ontvingen we een offerte dewelke we zonder twijfelen goedkeurden. Deze week zijn ze de installatie komen plaatsen en sinds gisteren genieten we van onze eigen elektriciteit dankzij Balti Solar. De werkzaamheden verliepen vlot en erg netjes dankzij de door hun bestelde hoogtewerker. Wij raden dit bedrijf en hun competente medewerkers aan iedereen aan !!!
We zijn heel tevreden over de samenwerking met Balti Solar. Na een gesprek met de verkoper, Laurens, in augustus klikte het goed en begin oktober werden de 24 panelen reeds geplaatst op één dag door een schitterend team Bram en Marnik, die zeer zorgvuldig, professioneel en efficiënt te werk gingen. Wij zijn heel tevreden over het geleverde werk. Een dikke pluim.
De installatie van de zonnepanelen en de aansluiting van de omvormer en batterij zijn zéér vlot, professioneel en met zorg verlopen. Alle respect voor de installateurs Gillian en collega. Ook vermelden dat reeds vanaf de verkoop de afspraken prima zijn verlopen. Enkel de telefonische contacten verlopen héél stroef. Het bedrijf is telefonisch moeilijk bereikbaar. indien dit probleem raakt opgelost dan is Balti Solar 5 sterren waard.
We zijn heel tevreden van het resultaat. Zowel planning en uitvoering zeer vriendelijk. Toppers in hun vak. Michael de elektricien weet van aanpakken!
Door een blikseminslag binnengekomen via het telefoon netwerk hadden wij schade aan al onze toestellen die via LAN aangesloten waren internet via een kabel. Dus zowel de omvormer van de zonnepanelen als die van de batterijen gaven geen data meer door. Gezien de omstandigheden hebben we gekozen voor de vervanging van deze omvormers door 1 hybride omvormer. Door andere omstandigheden in de woning is Balti pas een maand later kunnen komen dan voorzien. Maar hier deden ze helemaal niet moeilijk over. Op 20/12 is Robin dan gekomen voor de installatie. Maar door een fout, had hij een gewone omvormer bij en geen hybride, morst hij 2 dagen later terugkomen met de juiste omvormer. Geïnstalleerd, maar die blijkt niet compatibel te zijn met de huidige batterijen... Je zou kunnen zeggen onkunde? Verkeerde omvormer mee, dan blijkt het systeem niet compatibel te zijn... Ik zeg, en dat zie je aan de sterren die ik gegeven heb, menselijke fouten! Iedereen kan fouten maken. Want het is een bestaande installatie, die omgevormd wordt naar de huidige technologie. Tuurlijk dat je dan niet alles 100% op voorhand kan inschatten. Robin heeft toen waarschijnlijk met zijn collega's/bazen gebeld. Want voordat hij aan mij vertelde wat er fout was, vertelde hij me ook direct de oplossing. Dus qua communicatie naar de klant toe, 10/10! Ook wat betreft de oplossing, 10/10! Balti belooft en Balti komt die beloftes na!
Fantastisch werk geleverd! Heel proper afgewerkt allemaal. Zowel de zonnepanelen als de elektriciteit. 1 min punt. Een kras in de display van de omvormer. Prachtig werk
Bedankt aan het ganse team van BaltiSolar voor de deskundigheid, professionaliteit en vriendelijkheid van alle teams. Zowel Bert als vertegenwoordiger die mij de juiste informatie bezorgde voor een optimale installatie rekening houdend met de beperkte oppervlakte. De administratieve en financiële medewerkers voor de planning en opvolging en facturatie, zelfs na de kantooruren. Melissa en Kenny voor de installatie op beide daken maar spijtig genoeg door de hevige wind het hellend dak niet hebben kunnen afwerken. Brecht voor de elektrische aanpassingen en uitleg en dan last but not least de 2 afwerkers naam niet bekend maar met nationaliteit Ukraïne en Pool. Echt een zeer vriendelijk prachtteam die de installatie op het hellend dak mooi hebben afgewerkt in een recordtempo en buiten de normale werkuren. Dit is alvast een zeer mooie en vlotte start in onze samenwerking. Ik hoop dat jullie deze kwaliteit van dienstverlening en jullie klantvriendelijkheid blijven bewaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid