facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Balti Roof

Balti Roof

Info

U kan bij Balti Roof terecht voor ontmossen, renovatie van schuine en platte daken, en het plaatsen van isolatie aan de binnen- of buitenzijde van uw dak

Adres:
Telefoonnummer: 0493/3670636
Stad: Wevelgem


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Solar zonnepanelen, Balti Solar review, Balti Solar btw nummer, Zonnepanelen Wevelgem, Thuisbatterij Kortrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BVBA Dakwerken Troy Casier BVBA Dakwerken Troy Casier 1 km Super professioneel. Heel vriendelijk en correct
Recensies
We zijn heel tevreden over de samenwerking met Balti Solar. Na een gesprek met de verkoper, Laurens, in augustus klikte het goed en begin oktober werden de 24 panelen reeds geplaatst op één dag door een schitterend team Bram en Marnik, die zeer zorgvuldig, professioneel en efficiënt te werk gingen. Wij zijn heel tevreden over het geleverde werk. Een dikke pluim.
Wij hebben Balti Solar in september 2022 gecontacteerd voor de aanschaf van een thuisbatterij in combinatie met het plaatsen van zonnepanelen. Hun zeer vriendelijke medewerker Glenn Mylle kwam ter plaatse en na het bekijken van de situatie volgde een zeer professioneele uitleg wat ons een goed gevoel gaf. Dezelfde dag ontvingen we een offerte dewelke we zonder twijfelen goedkeurden. Deze week zijn ze de installatie komen plaatsen en sinds gisteren genieten we van onze eigen elektriciteit dankzij Balti Solar. De werkzaamheden verliepen vlot en erg netjes dankzij de door hun bestelde hoogtewerker. Wij raden dit bedrijf en hun competente medewerkers aan iedereen aan !!!
De installatie van de zonnepanelen en de aansluiting van de omvormer en batterij zijn zéér vlot, professioneel en met zorg verlopen. Alle respect voor de installateurs Gillian en collega. Ook vermelden dat reeds vanaf de verkoop de afspraken prima zijn verlopen. Enkel de telefonische contacten verlopen héél stroef. Het bedrijf is telefonisch moeilijk bereikbaar. indien dit probleem raakt opgelost dan is Balti Solar 5 sterren waard.
Door een blikseminslag binnengekomen via het telefoon netwerk hadden wij schade aan al onze toestellen die via LAN aangesloten waren internet via een kabel. Dus zowel de omvormer van de zonnepanelen als die van de batterijen gaven geen data meer door. Gezien de omstandigheden hebben we gekozen voor de vervanging van deze omvormers door 1 hybride omvormer. Door andere omstandigheden in de woning is Balti pas een maand later kunnen komen dan voorzien. Maar hier deden ze helemaal niet moeilijk over. Op 20/12 is Robin dan gekomen voor de installatie. Maar door een fout, had hij een gewone omvormer bij en geen hybride, morst hij 2 dagen later terugkomen met de juiste omvormer. Geïnstalleerd, maar die blijkt niet compatibel te zijn met de huidige batterijen... Je zou kunnen zeggen onkunde? Verkeerde omvormer mee, dan blijkt het systeem niet compatibel te zijn... Ik zeg, en dat zie je aan de sterren die ik gegeven heb, menselijke fouten! Iedereen kan fouten maken. Want het is een bestaande installatie, die omgevormd wordt naar de huidige technologie. Tuurlijk dat je dan niet alles 100% op voorhand kan inschatten. Robin heeft toen waarschijnlijk met zijn collega's/bazen gebeld. Want voordat hij aan mij vertelde wat er fout was, vertelde hij me ook direct de oplossing. Dus qua communicatie naar de klant toe, 10/10! Ook wat betreft de oplossing, 10/10! Balti belooft en Balti komt die beloftes na!
Aan het team van Balti Solar, top service van begin tot plaatsing! Het vertrouwen was wederzijds waardoor wij een zeer goed gevoel hierbij hadden! Van 1ste contact tot plaatsen op 1 week tijd! Dat doet niemand jullie na ! Bedankt! Zeer goede uitleg gekregen van Ludwig en de elektrieker en de plaatsing werd gedaan door 2 harde werkers van Spanje! Ook de mensen aan de telefoon van facturatie en planning zijn zeer vriendelijk en hulpvaardig! Gewoon top!
Zeer tevreden dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Van het begin eerste kennismaking met vertegenwoordiger Louis Wolters tot de volledige voltooiing van het project niets dan lovende woorden. Prima begeleiding en alle afspraken grondig nagekomen. Ook de plaatsing door de technische crew was super, zij hebben zeer verzorgd, snel en proper werk geleverd. Ook nog een dikke pluim voor het contact met Ann Goddeeris, zij heeft ons al de nodige uitleg en vereiste document zeer snel bezorgd. Aan gans het Balti Solar team , bedankt voor de TOP service. Frank & Annick
Van offerte tot de planning en plaatsing van zonnepanelen met thuisbatterij -> zeer goede opvolging en communicatie. Mensen met kennis van zaken. Reageren snel en adequaat. Werken met eigen installateurs die kennis hebben van dakwerken en electriciteitswerken!!! Enthousiaste, ervaren en vriendelijke installateurs Mohamed en Brian die ook kunnen uitleggen wat ze doen en hoe alles werkt. We zijn tevreden klant van Balti Solar!
Zonnepanelen en batterij sinds deze week, vlugger dan verwacht. We zijn ontzettend tevreden over jullie bereikbaarheid met onze vragen, de vlugge levering en de zeer nette afwerking ! We krijgen veel lof van mensen die jullie installatie reeds kwamen bekijken. Jullie bedrijf is zeker een aanrader!!
De technische adviseur heeft nergens problemen bij het bezoek aan huis, maakt offerte en vraagt voorschot. Na betaling hoor je niets. Na paar emails eindelijk een antwoord met bijkomende vragen. Ik vraag om nogmaals ter plaatse te komen met specialisten. Na paar herinneringen komen er twee personen en zien geen problemen met wat er op offerte staat. Daarna weer stilte. Na paar herinneringen melding dat ze de offerte annuleren en voorschot terug betalen. Conclusie: competentie technische adviseur of toch maar gewoon "ja verkoper"? Zeer slechte communicatie met bedrijf. Als Cash en Carry bedrijf misschien goed maar om een bestaande installatie uit te breiden en te integreren is mijn ervaring slecht afgelopen en ben ik 3 maanden zone energie mislopen.
Op 17/08/2022 kwam een vertegenwoordiger van de firma Balti Solar bij ons thuis om een offerte op te stellen voor plaatsing van zonnepanelen. Wij zijn vandaag 11/10/2022 en onze installatie is volgens de offerte geplaatst en in werking. De administratieve en technische opvolging zijn professioneel en vriendelijk. Wij zijn uiterst tevreden over de ganse lijn. Proficiat aan het ganse team van Balti Solar. Gilbert & Belinda Reynebeau-Flamey
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid