facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ballonteam Lips

Ballonteam Lips

Info

Welkom bij Ballonteam Lips, een familiaal ballonvaartbedrijf. Kom samen met ons genieten van een toffe ballonvaart en deel de passie met ons! Tot binnenkort!



"* Ballonteam Lips uit Rollegem-Kapelle, meer dan 25 jaar ervaring in ballonvaren! Meevliegen met een luchtballon wordt door onze vele passagiers steevast als een unieke ervaring beschouwd. Bij Ballonteam Lips kan je er zelfs voor kiezen om in je eigen streek mee te varen. Zowel in West- en Oost-Vlaanderen beschikken we over verschillende opstijgplaatsen. * Bij Ballonteam Lips kan je het hele jaar door terecht voor een origineel en onvergetelijk cadeau voor moederdag, vaderdag, huwelijk, verjaardag, …. * Uw eigen luchtballon? Reclame die blijft hangen! Een gepersonaliseerde heteluchtballon is de ideale manier om publiciteit te voeren. * Volg de opleiding tot luchtballonpiloot. Vaar mee met Ballonteam.be, steeds een razend goed idee!"
Adres: Roeselarestraat 129A, 8880 Rollegem-Kapelle, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 056/50.53.71
Stad: Rollegem-Kapelle
Route: Roeselarestraat 129A
Postcode: 8880



op zoek naar gerelateerd: Ballonvaart, Ballon volgen, Ballonvaart West-Vlaanderen, Ballonvaart Kortrijk, Ballonvaart Waregem, Ballonvaart Kuurne, Opleiding ballonvaarder
Recensies
Super ervaring geweest met Ballonteam Lips. Super professionele aanpak met veel uitleg wat er te zien viel, de nodige humor en aandacht voor veiligheid, gewassen en dieren.
Prachtige ervaring!!! Tijdens de vlucht geeft de piloot heel veel uitleg. Heel vriendelijke man. Je ziet dat ballonvaren zijn passie is en dit heel graag deelt met de passagiers. Dit was een unieke ervaring. Veel bijgeleerd.
Vreselijke ervaring, met zeer onbeschofte gastheren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid