facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baliehof Kaas-Zuivelboerderij te Jabbeke

Baliehof Kaas-Zuivelboerderij te Jabbeke

Info

Wij bezorgen lekkere zuivelproducten en kazen rechtstreeks aan de consument.
Authenticiteit is onze troef: wij zijn wat we doen en wij doen wat wij zijn.



"Familiale zuivelboerderij in hartje Zerkegem. Sinds 1988 melken wij koeien, en maken wij van die melk zuivelproducten, dessertjes en boerderijkaas."
Adres: Gistelsteenweg 577, 8490 Jabbeke
Telefoonnummer: 050 81 11 02
Stad: Jabbeke
Route: Gistelsteenweg 577
Postcode: 8490



op zoek naar gerelateerd: Baliehof facebook, Openingsuren Baliehof, Baliehof webshop, Boerderij Jabbeke, Zuivelboerderij in de buurt, Streekproducten Jabbeke, Baliehof ontbijt, kaas en.co gistel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fiva Energy Fiva Energy 4 km Vaste brandstoffen, brandhout, houtbriketten, houtpellets, Afbraakwerken, sloopwerken...
Recensies
Wat een fantastische producten! Kwaliteit ten top. Ik kocht overlaatst enkele harde kazen om te laten proeven door mijn Engelse vrienden en hun reacties waren lovend. De kaasplanken vallen steevast on de smaak!
SUPER lekkere kaas en altijd vriendelijke bediening! Danku wel Sofie!
Altijd leuk om op donderdag naar de markt in Oostkamp te gaan . Kleinschalig en gezellig . Het bezoek aan Baliehof van Christa staat wekelijks op de to lijst . Een mooi gamma aan kazen en zuivelproducten van topkwaliteit . En de persoonlijke , aangename en vriendelijke babbel met Christa is een extra meerwaarde . Meer moet dat niet zijn .
Een plezier om hier te komen winkelen. Altijd vriendelijk en met een glimlach bediend word je hier. De produkten zijn ook één voor één lekker, vers en bovendien ook gezond. Jullie hebben een topbedrijf. Doe zo verder.
Het nieuw marktkraam is een pluspunt. Het klare kraam laat ons duidelijk de grote keus aan kaas. Ook voor voor melk, boter en eieren kan je er terecht. En niet te versmaden een variatie aan heel lekkere kaas-, melk- en yoghurt-dessertjes.
Zonet lekkere verse melk en kaas gekocht , stond mooi netjes klaar in de frigo . Ik kom hier zeker nog terug ! Groetjes Bram
aangename sfeer in de winkel, aangenaam en vriendelijke bediening. Met de Joyn kaart reeds een kaastafel verkregen, zeer goed verzorgd produkt gekregen en ruim voldoende.
Goeie prijs/kwaliteit en heel vriendelijke mensen.
goede service----groot assortiment kazen ---lekkere confituren en andere extra's om de kazen te complimenteren
Gelegen tussen brugge en gistel...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid