facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Balerdon Chocolatier

Balerdon Chocolatier

Info

Artisanale pralines en chocolade op basis van een verfijnde selectie aan ingrediënten

Geschiedenis

Kwaliteit en smaak komen bij ons op de eerste plaats. Hiervoor selecteren wij voor u enkel de beste producten om onze creaties die extra verfijning te geven. In ons gamma hebben wij de traditionele pralines en studentenhaver, uitgebreid met de heerlijke kruidenchocolades en de nu-al-reeds-beroemde 'Choc-neuzen' van Balerdon, de chocolatier bij uitstek in Sint-Niklaas.

Balerdon is afkomstig van de familienamen Bal en Elewaut, gecombineerd met een gedeelte van het woord cuberdon. De winkel is gevestigd in de Sigarenmaaksterstraat in Sint-Niklaas. Cobalbo bracht destijds de populaire chocoladen Wase raapjes op de markt, maar Balerdon kiest voor iets totaal nieuws. Dirk Bal en vennoot Kris Elewaut hebben een patent genomen op de ‘choc-neus’. Het is een praline in de vorm van een neus. We hebben getracht de kwaliteit en de versheid te vrijwaren en hebben gekozen voor echte basisproducten uit de jaren 1960-‘70. We houden van traditionele kwaliteit zoals je in de smaken praliné en grenache terugvindt.



"Balerdon maakt artisanale pralines en chocolade op basis van een verfijnde selectie aan ingrediënten.Kwaliteit en smaak komen bij ons op de eerste plaats.Hiervoor selecteren wij voor u enkel de beste producten om onze creaties die extra verfijning te geven.In ons gamma hebben wij de traditionele pralines en studentenhaver, uitgebreid met de heerlijke kruidenchocolades en de nu-al-reeds-beroemde 'Choc-neuzen' van Balerdon, de chocolatier bij uitstek in Sint-Niklaas."
Adres: Houten schoen 79, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 0468 26 16 20
Stad: Sint-Niklaas
Route: Houten schoen 79
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: Bedrijfsbezoek Sint-Niklaas, begijnenstraat 41 9100 sint-niklaas, Choconeuzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Casa Gelato Casa Gelato 2 km De vrouw aan de kassa was niet klantvriendelijk. Het ijs was erbovenop niet eens lekk...
Guylian Guylian 2 km Guylian – a name that is synonymous with top quality Belgian chocolate throughout the...
Guylian Arabia Guylian Arabia 2 km Psychopathische teamsfeer....Als u alleen maar naar hun gezichten kijkt, begrijp je h...
Daskalidès Waasland Shopping Daskalidès Waasland Shopping 2 km Super bediening en gegarandeerd super ys hmmm ijs
Pura Passione Pura Passione 3 km Hidden gem! Vlakbij recreatiedomein De Ster, en in hetzelfde gebouw als de garage van...
The Complete Chocolate Experience The Complete Chocolate Experience 3 km Lekkere pralines Proef ook eens hun lokale bieren zoals Waalse wolf geserveerd met b...
Foubert - Cremerie & Chocoladebar Foubert - Cremerie & Chocoladebar 3 km 7 op 7 open tot 23u, ook op zon- en feestdagen. 25/12 en 01/01 gesloten.
Chocolade-Atelier Vyverman Chocolade-Atelier Vyverman 4 km Top, vriendelijk en geweldige kwaliteit. Allemaal juweeltjes en lekker Aanrader!!!
Recensies
Deze zaak is zeker een meerwaarde in Sint Niklaas !! Hier voel je je als klant een koning ! Ik raad iedereen aan om eens langs te komen om te genieten van pure verwennerij ....alleen al een kopje koffie drinken zal je doen versteld staan !! Nog maar te zwijgen over de lekkerste chocolade die ze verkopen ! Ook de bediening is altijd met de glimlach dikke voor het personeel, mag ook eens gezegd worden !!! Doe zo verder,want dit vindt je niet veel meer
By far, mijn meest favoriete chocolatier uit Sint-niklaas. Zeer uitgebreid assortiment, mega vriendelijke mensen en een toppertje voor een lekkere latté met veel extra verwennerij! Terwijl je geniet van al dat heerlijks kan je een kijkje nemen in het atelier waar alles wordt bereid.
Het was er weer super... genoten van alles. En mega lekkere orangettes en pralines meegenomen om thuis verder te genieten.
Dit moet je zeker en vast eens mee maken! De uitleg was heeeel goed
Lekkere koffie, uiteraard lekker chocolaatje bij de koffie. Géén deca koffie, maar grote tas met véél water. T was sowieso koffie die aan je ribben plakte!
Super superlekkere chocolade. Altijd een top bediening, absolute aanrader
Geweldige uitleg, mooie zaak en lekkere pralines
Vriendelijk en attent. Voor iedereen gelijk. Altijd welgezind en aangenaam winkelen.
Super lekker! Wow! Zeker eens gaan proeven/eten!
Een prachtige zaak.vriendelijk personeel maar bovenal heerlijke koffie en lekkere snoeprijen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid