facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Vlamynck

Adres: Parmentierlaan 27, 8300 Knokke-Heist
Telefoonnummer: 050601664
Stad: Knokke-Heist
Route: Parmentierlaan 27
Postcode: 8300



op zoek naar gerelateerd: Ontbijt Knokke, Bakkerij Knokke-Heist, Bakkers Knokke Lippenslaan, Bakker Knokke online bestellen, Bakker Knokke Zoute, Bakkerij Lefevere, Bakkerij parmentierlaan Knokke, Ontbijtmand aan huis Knokke
Recensies
Super lekker brood en Koeken en de lekkerste bolussen Kan geen foto toevoegen this allemaal op en had veel besteld voor de dochter haar verjaardag
Super warme bakker met uitgebreid assortiment! Aan de klagers hier in de trant van: "k Heb geen glimlach ontvangen" etc... Bent u zelf wel vriendelijk geweest? Immers, men oogst, wat men zaait! Ik heb jaren in een bakkerij gewerkt. Sommige klanten die stonden aan te schuiven moesten nog nadenken over wat ze "een keer gingen eten" toen het hun beurt was. Dit is niet alleen ergerlijk voor de bediende, maar ook voor de wachtenden na u. Dus aan de klanten: wees vriendelijk, hou uw bestelling bij de hand en uw kleingeld ook en hou het gezeur voor thuis aub!
Warme bakker. Krokante pistolets zijn een plus. Vroeg twee bruine en kreeg wel twee witte. Missen is menselijk, het waren lekkere.
Dikke pluim voor deze bakkerij die onze gender reveal taart heeft verzorgd! En zo ons feestje toch wat speciaal te maken. De communicatie verliep niet altijd even duidelijk maar we willen deze bakkerij dus zeker eens in de bloemetjes zetten zeker een aanrader!
Goede marchandise maar voor de vriendelijke bediening moet je er zeker niet zijn !
Één van mijn lievelingsbakkers. Steeds een plezier om hier een lekker gebak te kunnen kiezen.
Hoge kwaliteit en vriendelijk personeel. Top!
Ontbijt laten komen voor de verjaardag van mijn ouders. Levering op tijd en wat een uitgebreide en mooie ontbijtmand. Een aanrader! Dit gaan we volgende keer terug doen.
Top bakkerij! Een uitgebreide keuze aan lekker brood! Het gebak, de pistolets, de sandwiches, de boterkoeken kortom het hele assortiment is een aanrader! Prijs kwaliteit prima! En steeds een hartelijke en vriendelijke bediening!
Deze morgen om een broodje gekomen . Jonge gast bediende me zeer onvriendelijk zei dat de restjes van gisteren op mijn broodje gingen ,en dat er geen groenten waren en moest alsnog de volledige prijs betalen.. terwijl de helft er niet op lag.. Jammer voor de zaak..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid