facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Verstraeten

Bakkerij Verstraeten
Adres: Kloosterstraat 20, 9120 Beveren (Oost-Vlaanderen)
Telefoonnummer: 037757106
Stad: Beveren
Route: Kloosterstraat 20
Postcode: 9120


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 18:30
Dinsdag: 06:00 - 18:30
Woensdag: 06:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Bakkerij Van Hoorick, Bakker Beveren Online bestellen, Bakkerij Van de Perre, Bakkerij De Maeyer, Taart bestellen Beveren, Bakkers Sint-Niklaas, Bakker in de buurt, Broodautomaat Beveren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bastasiabuono.be Bastasiabuono.be 279 meter Super lekkere koekjes! Iets makkelijker in Gent te vinden dan vroeger.
Bakkerij Joni Bakkerij Joni 588 meter Heel lekker en vers brood en pistolets!
Bakkerij Van de Perre Bakkerij Van de Perre 1 km Vriendelijke mensen ,snelle bediening, zeer proper
Panaché Panaché 2 km Top! Aanrader! Fantastische service!
Recensies
Zeer veel keuze in taartjes, gebakjes, brood. Hier staan ze steeds tot buiten aan te schuiven maar bakkerij met top producten. Bij elke gelegenheid sint, Pasen, communie zeer uitgebreide keuze uit chocolade en marsepein, alles zelf bereid. Steeds heel veel personeel aanwezig.
De lekkerste gebakjes patisserie vindt je hier. De bokkepootjes zijn top net als de speculoos .
Moderne warme bakker met een ruim en vooral lekker aanbod ! Steeds goed bediend en kraakverse producten, zowel brood als patisserie, beleg en pralines !
Lekkere producten, alleen spijtig dat ze niet mee zijn met de moderne tijd : online bestellen en betalen niet mogelijk. 2 keer verplaatsing maken is me wat teveel. Dus klantvriendelijkheid kan beter.
Mooie bakkerij/patisserie. Spijtig geen meringue voorradig. Lekkere frangipane-appeltaart 6 pers. @17.5€ gekocht.
Fruitsapjes gevraagd voor kindjes: drie maanden over tijd. Broodjes te duur. Sandwich enkel met kaas 2,80 euro. Schandalige prijzen voor simpele broodjes. Als je toch zo'n prijzen vraagt, verwachten we wel speciale broodjes. Ergste was nog dat jullie niet gegeneerd waren door de overtijdse fruitsapjes. We mochten blijkbaar al blij zijn dat deze niet aangerekend werden. Als ik mijn werk zo zou doen lag ik al lang buiten. Of leven jullie van klanten die slechts éénmaal komen?
Altijd heel druk maar de moeite waard. Een ruim assortiment van brood en patisserie alsook belegde broodjes en heerlijke chocolade en speculaas aan normale prijzen.
Man man wat een gezeik over een vervallen flesje !! 1 kan gebeuren is een gelagzaal van een bakkerij 2. als je dat drinkt zal je er niet van doodgaan ! 3. moet je zo iets al direct posten op een openbaar profiel , dat is heel zwakjes !! Deze zaak is een topzaak , je mag blij zijn dat we zo'n bakkerij hebben in onze gemeente , een voorbeeld van netheid , versheid, kwaliteit , vriendelijkheid ! Blijkbaar heb je niet veel om handen……. en over de prijs ? Weet je hoeveel een persoon kost die je broodje bakt en opmaakt in de winkel ? Dirk
Heel lekker brood, patisserie,... Voor iedereen wat wils. Vlotte en vriendelijke bediening!
Lekkere pattiserie en brood de betere kwaliteitsbakker van de streek. Prijslijst van elk gebak, taart enz... niet te bespeuren. Nochtans verplicht in België.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bakkerij Verstraeten met het openbaar vervoer


Beveren-Waas Gravendreef 100 meter
81
82
83
84
85
Beveren-Waas Gravendreef 100 meter
280
Beveren-Waas Kasteeldreef 120 meter
Beveren-Waas Gravendreef 140 meter
81
82
83
84
85
Beveren-Waas Gravendreef 140 meter
280

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid