facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Van Landeghem

Bakkerij Van Landeghem
Adres: Kapelstraat 2, 2180 Ekeren
Telefoonnummer: 036055971
Stad: Ekeren
Route: Kapelstraat 2
Postcode: 2180


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TBakkerke van Ekeren én Putte TBakkerke van Ekeren én Putte 2 km 1 ster was vergissing . Je krijgt ze allemaal kom morgen toch pralines halen. Be...
Roscam brood - patisserie Roscam brood - patisserie 2 km Deze bakker blijft de beste van Ekeren! Ik woon in Ekeren centrum en ik blijf steeds ...
Bakkerij bossuyt Bakkerij bossuyt 2 km De taarten specialist
Recensies
Super bakker. Gewoonweg top. Het is smorgens wel aanschuiven als je niet op voorhand besteld. Maar dat is geen probleem voor nadien te kunnen smullen van hun lekker brood en zoetigheden.
Beste warme bakker van Ekeren-Mariaburg en omstreken! Brood heerlijk vers, zelfs na 3 dagen. Op zondag heerlijke sandwiches en pistoles. Wel tevoren bestellen of goed optijd vertrekken is de boodschap maar het aanschuiven meer dan waard. Betaling kan nog perfect cash, Bancontact en zelf met QR code Payconiq! Eveneens hun eigen broodautomaat is aanwezig.
Beste bakker van Ekeren-Mariaburg, op zondag kan je wel redelijk lang aanschuiven maar super vriendelijke bediening. Beste tijger pistolets ever.
Ik was er op vrijdag morgen. De winkel was héél goed gevuld met verschillende soorten brood, koffiekoeken, lekkernijen. Vriendelijk verder geholpen.
Heel vriendelijk personeel, helpen u altijd verder met een glimlach. Wat het aanbod betreft is alles steeds super vers en overheerlijk!
Altijd vriendelijk. Heel lekkere taarten. Stokbrood beste van de streek
Hele lekkere bakker , tijdens weekend best op voorhand bestellen anders lang aanschuiven en geen Tiger pistolets meer
Veruit de beste bakker van Ekeren. Brood blijft ongeopend 3 dagen vers. Bediening is altijd vlot en vriendelijk. Wij zijn fan.
Enkel voor échte authentieke brood liefhebbers. Een van de weinige bakkers rond Brasschaat die hun vak meester zijn. Aanrader.
De beste van Ekeren en omstreken. Het wachten in de rij meer dan waard en dat zonder dubbele kapelse prijzen. Breed gamma, vriendelijk personeel...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid