facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Van Hecke Luc

"Brood- en banketbakkerij Van Hecke heeft 18 winkels in de omgeving van Gent. In de eigen productieplaats in Eke wordt er dagelijks met de beste ingrediënten gebakken. Kraakvers brood, ontbijtkoeken, patisserie en droog gebak worden vervolgens geleverd aan de verschillende winkels en aan een vijftigtal onafhankelijke leverpunten. Bovendien kunt u nu ook online bestellen, zonder bijkomende kosten: u haalt de bestelling gewoon op in de winkel, waar u ook afrekent. De meeste winkels beschikken eveneens over een broodautomaat, zodat u nooit zonder vers brood van Van Hecke zit. Kom gerust eens langs of neem contact op.Op zoek naar gluten- en lactosevrije bakkerijproducten?"
Adres: Begoniastraat 11 , Eke 9810, BE
Telefoonnummer: 09 335 22 60
Stad: Eke
Route: Begoniastraat 11
Postcode: 9810



op zoek naar gerelateerd: Van Hecke Bakkerij, Bakkerij Van Hecke Belegde broodjes, Bakkerij Van Hecke hoofdkantoor, Bakkerij Van Hecke Openingsuren, Bakkerij Van Hecke Gent, Bakkerij Aernoudt, Bakkerij Van Hecke Herzele, Bakkerij Van Hecke Lokeren foto's
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sibavo Sibavo 0 meter "Dagelijks produceren wij een ruim assortiment van een 60-tal verschillende broo...
Recensies
aangename ruime winkel correcte sympa bediening heel ruim assortiment supermoderne bakkerij lekkere donkere broden, niet zo een grote fan van de koffiekoeken.
Heerlijke gebakjes, vers gebakken. Chocolade, koffie, sap, lunch, brood enzovoorts, zie foto's. Buiten en binnen is plek om te zitten.
Altijd lekker, altijd ruime keuze, en uitstekende bediening. Fijn gebak, met advocaat.
zeer goede bakkerij alleen jammer als je om 10hof 9h gaat geen boterkoeken met rozijnen en suikerbrood meer hebt in de winkel in Merelbeke . misschien een beetje meer indoen en zeker in het weekend
Eeuwige twijfelaars zullen zelden gelukkig buitenwandelen. Keuze hebben ze hier in overvloed. Overheerlijke taarten, lekkere koeken, goede pistolets en degelijk brood. Voeg de vriendelijke bediening hier aan toe en je zondagochtend is al voor 80% geslaagd. Enige minpunt is dat het klassieke brood een wat industriële indruk geeft. Ik merk geen echt verschil tussen hun brood of dat uit de supermarkt.
Gisterenochtend mocht ik een ontbijtmand van jullie ontvangen. Alles was enorm lekker en er was veel variatie. Een echte aanrader !!!
Altijd vriendelijk en goede kwaliteit
´s morgens vroeg lekkere broodjes tegen correcte prijs
Ketenbakkerij met industriële touch. Helaas smakeloos brood, koeken en patisserie... dankzij Van Hecke verdwijnen de kleinere bakkerijen met hun heerlijke specialiteiten en en rond Gent.
Super tevreden, mooi goed gevulde ontbijtmand,heel lekker Familie Poppe
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid