facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Van Dessel

Bakkerij Van Dessel

Info

Tradionele warme bakkerij met moderne toets

Geschiedenis

Bakkerij Van Dessel, in de Stationstraat 280 in Dilbeek, is elke ochtend vroeg in de weer om heerlijke, traditionele producten te bereiden. We hanteren een vroegere bakwijze die we aanvullen met een moderne, vernieuwende afwerking.

Ons ruime assortiment omvat 34 verschillende broden, een uitgebreide patisserieafdeling, kleurrijke fruittaarten, ontbijtkoeken, pralines, wafels en nog veel meer, zoals taarten voor speciale gelegenheden en ontbijtmanden.

Adres: Stationsstraat 280, 1700 Dilbeek
Telefoonnummer: +3224633510
Stad: Dilbeek
Route: Stationsstraat 280
Postcode: 1700


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 18:30
Dinsdag: 06:00 - 18:30
Woensdag: 06:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Bakker Dessel, Bakkerij Stijnen, Bakker Lennik, Bakkerij Ninove, Bakkerij Liedekerke, Taarten Dilbeek, Stijnen Dilbeek, Bakkerij Schepdaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij bossuyt Bakkerij bossuyt 3 km Ja kwaliteit en vriendelijkheid zegt alles
Bakkerij Stijnen Bakkerij Stijnen 3 km Was altijd lekker vroeger. Vandaag 20/05/2023 oneetbaar. Raar.
Recensies
Na de zoveelste teleurstelling en foute afrekening moet ik mijn waardering voor deze bakkerij naar beneden bijstellen. Vanmorgen kreeg ik na lang wachten nog maar eens teveel aangerekend en bleken de boterkoeken microscopisch klein èn nog eens te weinig gebakken. Ik heb op enkele jaren tijd de kwaliteit, de kwaliteit/prijsverhouding en de bediening gestaag zien achteruitgaan tot op het punt dat ik liever naar Delhaize brood ga halen. De bediening in deze bakkerij is lachwekkend inefficiënt, je staat er vaak 15-20 minuten in de rij met slechts een paar klanten voor je. Dit heeft te maken met de niet aflatende stroom jobstudenten die schijnbaar nooit deftig opgeleid worden. De kwaliteit is niet consistent: de ene dag krijg je een brood vol luchtbellen, de volgende dag is het een blok beton. Boterkoeken moet je met een microscoop gaan zoeken. Maar je betaalt er wel volle pot voor. Er zijn betere alternatieven in Dilbeek. Jammer vind ik het, echt jammer.
Lekkere taartjes zeer goed nrood
Voor moederdag croissants gekocht hier. Nog nooit zo een platte en vortige croissants gekocht. Vraag me werkelijk af hoe jullie 4,4 sterren hebben.
Lekkere Driekoningen taarten
Mooie winkel, lekker brood en gebak! Ruim assortiment! Vriendelijke ontvangst en bediening! Zeker een aanrader! Check de nieuwe website!!
Zeer lekker brood en gebak! Mooi assortiment van heerlijke chocolade. Mooie winkel en vriendelijke bediening. Top!
Ik ben geen vaste klant maar dat merk je hier niet, altijd kwaliteit en vriendelijk.
Heel lekker brood en vriendelijk personeel.
Heerlijke patisserie en ze zijn 's morgens al vroeg open.
Super efficient en gemotiveerd team! Btw hun brood, koeken, taartjes etc zijn ook dik in orde !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid