facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Thyssen

"Bakkerij Thyssen is een semi-industriële bakkerij gebouwd op de stevige funderingen van een ambachtelijke bakkerij.Recepten en bakprocessen vonden in het familiebedrijf hun oorsprong.Oude vakboeken en receptenboeken worden regelmatig nagelezen bij de ontwikkeling van nieuwe producten.Gevestigd in de plaatselijke ambachtelijke zone te Sint-Gillis-Waas: “Kluizenmolen” waar eeuwen geleden een geestelijke begon met brood uit de delen aan de armen. Volgens verschillende bronnen zou hier het onstaan van Sint-Gillis-Waas hebben plaatsgevonden.Leveren doen we uitsluitend in de zorgsector.Onze klantenbestand bestaat dan ook enkel uit ziekenhuizen, rusthuizen, verzorgingstehuizen en service flats."
Adres: Kerkstraat 25 , Moerbeke 9180, BE
Telefoonnummer: 03 789 25 06
Stad: Moerbeke
Route: Kerkstraat 25
Postcode: 9180


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Moor/Rudy De Moor/Rudy 66 meter Heel lekkere worstenbroodjes, pattisserie en natuurlijk een goed assortiment charcute...
Linthout/dirk Linthout/dirk 4 km Super lekkere mooie taarten. Onze verjaardagstaarten komen steevast van hier.
Recensies
Zopas op een haar na van de baan gereden door een van jullie chauffeurs. Waanzinnig rijgedrag! Zo iemand mag je echt niet laten rondrijden met een logo van de firma.
Mss jullie chauffeurs een cursus hopelijk leren rijden aanbieden. Bende wegpiraten.
Rijden als gekken op de baan zonder respect voor andere chauffeurs. Jammer, kan misschien goede kwaliteit zijn, maar geen sympathieke weggebruikers.
Mijn man is werknemer
Ik werk in een wzc en zie wat een mooie kwaliteit van vers brood jullie maken. Toppertjes.
Super lekker service
Top mensen!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid