facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Teunis bvba

Bakkerij Teunis bvba

Info

Warme bakker, waar artisanale producten onze grootste troeven zijn !!!
Elke zondag om 16 uur "VERSE PISTOLETS "



"Warme artisanale bakkerij"
Adres: herentalsesteenweg 14, 2275 Poederlee, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 014882625
Stad: Poederlee
Route: herentalsesteenweg 14
Postcode: 2275



op zoek naar gerelateerd: Bakker Lille, Teunis Bakkerij, Bakker Wechelderzande, Bakker Tielen, bakker sint-huibrechts-lille, Teunis openingstijden, Bakker Vorselaar, Bakker Lichtaart
Recensies
Geweldig lekker assortiment. Diverse broden waaronder eentje gemaakt van 100% spelt. Er hangt in de winkel een bord waar meerdere speciale broden op staan met hun specifieke karakter of ingrediënt. Dan ook nog lekkere broodjes die vers gemaakt worden. Veel patisserie en chocolade. Kortom de moeite.
De website van bakkerij Teunis ziet er super uit. Maar we hebben Zaterdag ons 1ste brood gekocht. En vandaag gaan we het nuttigen. En we hopen echt dat we nu een warme bakker hebben gevonden waar we lekker brood zonder gaten kunnen eten. Want tegenwoordig lijkt het brood bij veel bakkers op spons met gaten.
Snelle bediening, ruime keuze, goede kwaliteit
Duur maar goed en mooie inrichting. Met parkeerplaats achteraan
Een bakker waar ik graag wat kilometers voor af leg van Hoogstraten naar Poederlee. Lekker gebak, heerlijke koffiekoeken die tenminste vol van smaak zijn. Lekker deeg en de juiste chocoladeglazuur. Om van te genieten. Liefhebbers van franchipannetaart? Hier bakt men de lekkerste! Soms lange wachtrij buiten.
Lekker brood en veel keuze.
Goede bakker met lekker brood.
Lekker brood en bijhorigheden. Bakken verse pistolets op zondzg om 16u
Brood is goed van smaak en vers en u kunt ook parkeren op hun eigen parking
Mooie zaak, heerlijk gebak, vriendelijke medewerkers met een gezellig praatje. Groetjes uit Nederland. Tot een volgende keer als ik weer in B ben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid