facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Steeman

Bakkerij Steeman

Info

BROOD & ZOET

Adres: Oude Dijkstraat 2, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: +32 15 34 84 18
Stad: Keerbergen
Route: Oude Dijkstraat 2
Postcode: 3140


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Bakkerij Vanderveken, Bakker Keerbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Steeman Bakkerij Steeman 0 meter Beste warme bakker van Keerbergen en omstreken, althans onze persoonlijke doch besche...
Bakkerij Vanderveken Bakkerij Vanderveken 2 km Ruime keuze en vlotte bediening ondanks de drukte op een zondag ochtend. Prijzen zijn...
Carl's Broodateljee Carl's Broodateljee 4 km Goede bakker en ook online te bestellen. Goede service. Bestellingen zijn altijd corr...
Recensies
Superlekker gebak, hadden vandaag een aardbeitaart, appeltaart en een gateau laten bakken voor de verjaardag van mijn zoon,hier zien ze ons zeker terug !
Beste warme bakker van Keerbergen en omstreken, althans onze persoonlijke doch bescheiden mening. Een wit tijgerbrood met smaak, waar je ´s anderdaags toch niemand mee omver mept! Waar smaak en kwaliteit hand in hand gaan!
Lekker vers brood, zoniet de beste van de regio! De koffiekoeken zijn er minder mijn ding, maar zo heeft elke bakker zijn specialiteit.
De laatste tijd kruimelt het brood enorm en valt het uit mekaar als je er nog maar smeerboter op smeert, helemaal kapot als je bv choco wil smeren...wat is er gaande ?
Heeeeelll lekker brood. Alleen jammer dat hun automaten werkelijk altijd leeg zijn :. Het zou leuk zijn als ze meer worden aangevuld. Nu sta ik na een werkdag altijd voor een lege automaat..
Prima gelegen bakkerij die van ver herkenbaar is aan zijn kleurtjes en lekkere geuren die u tegemoet komen alvorens men de parking oprijdt. Het klopt dat de beste geur die van het vers gebakken brood is, zoals op de gevel geschreven staat. Mooi assortiment aan brood en gebak. Het enig probleem is te kiezen want men is hier steeds geneigd om meer mee te nemen dan men nodig heeft. De bediening is snel en erg vriendelijk. Prima verhouding prijs-kwaliteit. Hier kom ik zeker graag terug.
Lekkere broodjes, lekkere taarten maar brood valt absoluut NIET in de smaak: veel te wak, te mals
Brood gekocht daar voor de derde keer mij ervaring brood was niet door gebakken teveel kruimels dus ik ga vanuit uit de diepvries Nog nooit zo een slechte brood gekocht.Gebeld om te laten weten die meneer legde gewoon de telefoon op.Kan je nagaan. klacht willen ze niet horen .Zijn onbeschofte eigenaar daar man en vrouw Mijn mening!!!!
Lekkere pistolets, grote keuze aan speciale broden en goed gebak. Daarnaast ook fijne mensen achter de toonbank!
Zeer vriendelijk personeel en super lekker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid