facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Sint-Anna

Bakkerij Sint-Anna

Info

Brood- en Banketbakkerij Sint-Anna Zottegem

BE 0649.236.044

Geschiedenis

Bakkerij Sint-Anna


Hartelijk welkom op de Facebookpagina van Bakkerij Sint-Anna.


Bakkerij Sint-Anna is al meer dan 25 jaar een gevestigde waarde in Zottegem. Naast een ruim aanbod van een 30-tal broodsoorten is bakker Bart Schelstraete ook bekend voor zijn 'Zomers gebak' en zijn 'Sultana gebak'. Met dit laatste chocoladegebak won hij 2 vakwedstrijden, 1 in Brugge en 1 in Antwerpen.



Andere stokpaardjes van de bakkerij: heerlijke marsepein- en chocoladesierstukken op maat van de klant. Bakker Bart speelt ook vaak op een creatieve manier in op actuele thema’s.



BAKKERIJ SINT-ANNA
Bart, Christel

Adres: Sint-Annastraat 40, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: 09/360 06 25
Stad: Zottegem
Route: Sint-Annastraat 40
Postcode: 9620


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Bakkerij Marysse, Sint-Anna Brugge, Bakkerij Waegeman, Sint Anna Yerseke, Bakkerij Aernoudt Zottegem, Bakkerij Marysse Zottegem, Bakkerij Verleysen, Bakkerij Van Hecke
Recensies
Sint Anna super lekkere boterkoeken!! Altijd vers! Stelt mij nooit teleur! Beste bakker van Zottegem!!
JE KAN DAAR VEEL LEKKERE GEBAKJES &TAARTEN & BROOD KOPEN IK BEN NIET VAN ZOTTEGEM MAAR ALS DE WINKEL OPEN IS EN IK KOM DAAR VOORBIJ GA IK DAAR WEL BINNEN MAAR ZE ZIJN WEINING OPEN DEMEESTE BAKKERIJEN ZIJN MAAR 1a 2 DAGEN PER WEEK GESLOTEN MAAR ZIJ SLUITEN 4D.IK HEB OP MIJN VRAAG GEEN ANTW.GEKREGEN OF ZE OP DO.30/12/21 ZIJN OMDAT IK DAAR MOET PASEREN DAAROM HEEFT IK NU MAAR 3 STEREN ANDERS 5
Goed brood en zeer goede patisserie
Superlekker origineel gebak! Creatieve bakker.
Kom hier al heel lang, Uitzonderlijke bakkerij,gewoon alles is lekker en verfijnd!
Superlekkere pistolets alsook stokbrood!
Goeie bakker aleen niet altijd evenveel aanbod zeker als je na 10u op een zondag aankomt
Niets voor niets de beste bakker van Vlaanderen! Heerlijke ontbijtkoeken en patisserie. Best wel online bestellen als je zeker wilt zijn van je keuze op zondag.
Sinds de wedstrijden in het buitenland waar deze bakker aan meedoet tellen de vaste klanten steeds minder. Kleinere pistolets,piccolo's,broden die je gewoon was,andere graansoorten waardoor sneller uitgedroogd,ontbijtkoeken:2 keer in bijten en de koek is op! Maar de prijzen wel opslaan,erg is dat!
Sint Anna is voor mij altijd nog een laatste stop als ik zondagnacht thuiskom van mijn nachtwerk. Rond 7 uur is er toch al een beetje volk, maar de bediening gaat toch nog altijd vooruit. Bovendien is wat ze daar bakken nog lekker ook!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bakkerij Sint-Anna.

Zottegem bakkerij

openingstijden, locatie, vervoer. Sint-Annastraat 40 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bakkerij Sint-Anna adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bakkerij Sint-Anna. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bakkerij Sint-Anna delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid