facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Lievens

Adres: Bellemdorpweg 62/A , Bellem 9881, BE
Telefoonnummer: 09 375 22 90
Stad: Bellem
Route: Bellemdorpweg 62/A
Postcode: 9881



op zoek naar gerelateerd: Bakker Aalter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dupercyn/johnny Dupercyn/johnny 871 meter
Recensies
Deze ochtend sandwiches gaan kopen....is de laaste x dat ik er binnenga... zo oud,droog en versleten....begrijp niet dat men dat durft en dan nog zo duur ook! Idem chocoladekoek etc etc.. .wat een ramp!
Vandaag in nood brood uit de automaat gehaald.. Duidelijk niet vers, tot schimmel toe.
Bakkerij is ok. Dagschotel die ik geserveerd kreeg in het ‘restaurant’ was ronduit walgelijk.
Brood uit de winkel is meestal super, maar het brood uit de automaat is echt niet vers en niet lekker. Toch 4 sterren omdat ik weet dat hun gewone brood uit de winkel super lekker is :
Brood zondag gekocht en vandaag dinsdag al beschimmeld.... Vers is dat niet
Uitgebreid assortiment aan brood, taartjes en gebak. Vlotte en vriendelijke bediening. Ook nog wat bijkomende alternatieven te vinden zoals smeersel voor op een broodje en dergelijke. Lekker brood. Naast de bakkerij is er ook nog een tea room waar je op het gemak iets kan drinken of eventueel over de middag een dagschotel kan eten. Er is een rolstoelvriendelijke ingang voorzien voor de tea room.
Ze hebben maar een beperkt aanbod aan sandwiches bijv geen met enkel kaas maar alleen met ham en kaas en als je dan geen varkensvlees eet is er niet veel keus terwijl enkel kaas toch zeker moet kunnen hè
Heel lekker brood en heel veel keuze uit verschillende soorten gebak Je kunt er ook genieten van een lekker drankje of en koffie met bijhorende gebakjes of een belegd broodje
Super! Lekkere taarten en koffiekoeken. Ik kom van Gent naar Aalter om hun chocoladetaart. Ik heb het nergens lekkerder geproeft. Super vriendelijke mensen. Zeker een aanrader!
Bestelling een dag op voorhand geregeld en de dag van afhaling kwamen ze tot de conclusie dat de bestelling niet genoteerd was en wisten van niets ! Dus conclusie service zeer slecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid