facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Kenis

"Kenis Jos startte 35 jaar geleden als kleine warme bakker in Meeuwen. Samen met zijn echtgenote Simons Rina wilden ze hun droom verwezelijken. Al snel werden ze bekend bij de dorpelingen en omstreken, vanwege hun uitstekende kwaliteit. Ondertussen is het kleine bakkertje van toen uitgegroeid tot een volwaardige onderneming met tal van gemotiveerde medewerkers. Iedereen streeft naar hetzelfde doel; namelijk de ambachtelijke kwaliteit hanteren en dit iedere dag opnieuw."
Adres: Gruitroderbaan 1 , Meeuwen 3670, BE
Telefoonnummer: 011 79 24 66
Stad: Meeuwen
Route: Gruitroderbaan 1
Postcode: 3670



op zoek naar gerelateerd: Bakkerij Kenis Bocholt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kenis/Jos Kenis/Jos 11 meter
Gielen/Ronny Gielen/Ronny 539 meter
Bakkerij Geusens Bakkerij Geusens 2 km Altijd lekker, worstenbroodjes, stokbrood, en taartjes... en de prijzen zijn in verge...
Recensies
Kenis Bakkerij bezorgt in Bree het lekkerste brood tussen de gaten.... Amai wat is de kwaliteit achteruit gehold nu de prijzen zijn gestegen krijgt men minder brood voor meer geld... En niet slechts één keer, maar elke week opnieuw hetzelfde gaten probleem. Trek vooral geen witbrood van € 3,00 uit de automaat in Beek!!!
Wat is er gebeurt met de chocobroodjes? De afgelopen maanden zijn ze te donker en de chocolade zit aan 1 kant? Ook andere gebakjes en koffiekoeken precies in kwaliteit gezakt... Update: vandaag een smurfenvlaai gekocht. Taartbodem oneven en slecht gebakken, sommige plaatsen was de bodem gewoon nog rauw. De perzikvulling heeeeel dun en oneven gespreid. Op sommige plaatsen was er zelfs geen perzik vulling. Vveel te dikke laag slagroom en amper schilfers bovenop... kwaliteit blijft precies zakken
Klantvriendelijke medewerkers en lekkere producten. Zonde dat ze pas om 08u00 geopend zijn.
Dagelijks worden er bij mij, rudi's broodjesbar in Helchteren, verse lange hotdogbroodjes geleverd door bakkerij Kenis. Ik ben er zéér tevreden mee, en uiteraard ook mijn klanten, wat toch het belangrijkste is. Houden zo die kwaliteit, Jos en Jill en compagnie! En bij deze ook hartelijk dank voor alles!!!
Hun worstenbroodjes zijn overheerlijk en dan zwijg over hun moppentaart. De bediening is altijd vriendelijk. Top zaak
Gateau voor speciale gelegenheidverjaardag 70jaar besteld zelfs 2 keer voor gebeld, terug gebeld omdat ze de eerste keer niets konden opschrijven gaat m'n schoonzus het oppikken, is er niets gemaakt, en dan ons nog in twijfel trekken dat we niet zouden gebeld hebben, geen compensatie, geen alternatief, hier komen we niet meer.
Er werd me verteld dat dit de beste bakker van de streek is. Ik verwachtte dus misschien wat te veel. Ik vind het een goede bakker, maar mis volkoren spelt brood en andere spelt producten in hun aanbod.
Heel veel lekkere dingen van taart tot worstenbroodjes brood speculaas en pralines
Lekker brood! Vriendelijk personeel. Je kan met bancontact betalen
Kwaliteit voor je dagdagelijks brood en lekkere vlaaien ;
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid