facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Jeurissen

Adres: Hoenderbroekstraat 119 , Lanaken 3620, BE
Telefoonnummer: 089 73 12 15
Stad: Lanaken
Route: Hoenderbroekstraat 119
Postcode: 3620



op zoek naar gerelateerd: Bakkerij Jeurissen Lanaken Openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'Espoir L'Espoir 630 meter
Lambregs/Chretien Lambregs/Chretien 856 meter Misschien om dat wij er de eerste keer op de winkel kwamen dat de dames niet vriendel...
Bakkerij Hansen Rudi Bakkerij Hansen Rudi 931 meter Super goede bakkerij ! Alles heel vers en vooral veel variatie in de taarten . Veel k...
Peeters Bakkerij en Winkelinrichting Peeters Bakkerij en Winkelinrichting 2 km Gevaar op de weg!
Gerets/Jean-Paul Gerets/Jean-Paul 3 km Nooit zo'n lekkere saucijzenbroodjes gegeten en gebak is ook helemaal top !! Gerda
Recensies
Online nergens vermeld dat de winkel sluit tussen de middag wegens 'lunchpauze'. Kom je dus toe aan een gesloten deur. Op de voordeur staan de tijden wel vermeld. Vervolgens geduldig gewacht dat de winkel terug open zou gaan. Komt mevrouw echter 20minuten na heropeningstijd, mopperend naar de deur geschaffeld. Waarbij ik haar aanspreek dat het toch wel handig zou zijn als er correcte tijden vermeld worden online. Ook hierweer snauwt madam dat ze toch zeker wel even mocht lunchen. Spijtig van de zure pruim want de vlaai is er anders toch wel erg lekker.
Broodautomaat met oud brood: eerste en laatste keer.
Heel lekkere patisserie, maar om 10u30 al te weinig keuze
Brood automaat is stuk en geeft geen geld terug. Geen nummer op het toestel dat je kan bellen bij een storing.
Half 10 zondag en alles al op en rekken leeg terwijl de zaak open is tot 13u ? Btw augustus '22 en nog altijd coronamaatregelen qua aantal personen !?
Beste bakker van in de buurt. Patisserie is er top. Er is maar 1 nadeel, je kan om 8.00 of 10.00 komen vaak zitten zonder standaard zaken zoals stokbrood, witte pistoles, ... . De winkel is open tot 17.00? Dan wordt het maar terug gegaan naar de supermarkt waar er constant wordt bij gebakken en ook meer keuze. Erg jammer.
Goede kwalireit en services en vrienszlijke bediening
Ik kom er nooit maar het is de bakker naast mijn schoonzus en het is er altijd steendruk dus het zal wel ok zijn denk ik. Vandaag 21/02-2022 gateau gegeten van Jeurissen. GE-WEL-DIG. Feestje bij mijn schoonzus met gateau van de buurman Jeurissen. Echt lang geleden dat ik zo'n lekker stuk taart had gegeten.
Vandaag de zoveelste keer, half uur aangeschoven om dan te horen dat de basis artikelen weeral op zijn. Een bakker die zich volgens mij elke morgen verslaapt. Ik ga hier nooit meer.
Beste bakker vind ik. Lekkerste broodjes. Heerlijke patekes . Maakt ook broodjes voor hamburgers voor frituur Sint servaes. Toppers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid