facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Il buon gusto

Bakkerij Il buon gusto
Adres: Oude Baan 248, 3630 Maasmechelen, België
Telefoonnummer: 089 20 55 74
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Maasmechelen
Route: Oude Baan
Huisnummer: 248
Postcode: 3630


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–18:00
zondag: 09:00–14:00

Recensies
Omvergeblazen door de kwaliteit! Beste sfogliatelle, baba al rhum, biscotti di mandorla die ik ooit buiten Italië heb gegeten. Ik waande me even in Sicilië of Napels. Authentieker wordt het niet. Wij komen terug!
Zeer lekker desserts en koekjes, er is zeer veel keus. Van gebakjes gevuld met pudding tot ricotta. En het is elke dag vers, en je kan er fijn met bankkaart betalen.
De lekkerste italiaanse gebakjes ooit. Lekker en vers en betaalbaar. In het weekend moet je er vroeg bij zijn. De arangine rijstbollen geef ik hier ook een 10/10. Ook heel lekkere panzerotti vooral als ze nog warm zijn . Broodjes met aubergines vind ik hier ook lekker. De zaak is proper en netjes. Je wordt hier ook snel bediend en geen lange wachttijden. Er is hier ook zo veel keus en alles maar echt ook alles is heel lekker.
Alles zag er zeer lekker uit maar de uitbaatster was niet echt vriendelijk en het was haar te veel om uitleg te geven als je vroeg naar info over de gebakjes. Jammer.
Super lekker en veel keus ma je moet snel zijn want is snel uitverkocht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid