facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij gunther

Bakkerij gunther

Info

artisanale bakkerij, met groot aanbod van brood,banket ,chocolade en ijsroom
foto-taarten, marsepeinfiguren

Adres: Lindestraat 1 A, 1980 Zemst
Telefoonnummer: 015/61.10.74
Stad: Zemst
Route: Lindestraat 1 A
Postcode: 1980



op zoek naar gerelateerd: Bakker Zemst Brusselsesteenweg, Bakkerij Mechelen, Bakkerij Carl online, Bakkerij Hofstade, Online Bakkerij, Bakker Eppegem, Bakkerij Carl, Gunther Bakker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pralinio Pralinio 122 meter Artisanale chocolatier
Bakkerij De Kock Bakkerij De Kock 826 meter Altijd vriendelijk, super vers en overheerlijk brood!! Veel variaties, super om je da...
De Laremolen De Laremolen 3 km Lekker brood en gebak. Daarbuiten nog charcuterie en andere dingen, zelfs zakje honde...
Recensies
16 euro voor een driekoningen taart zo groot als een pistolets. Dit vind ik niet aanvaardbaar. Spijtig voor de gewone burger die dit niet kan veroorloven..
Heel vriendelijk en behulpzaam .En zeer proper .Ook de mensen die toen in de winkel waren hebben me goed geholpen daar ik met de rollator was omdat het voor binnen gaan wel wat moeilijk is met de ene trap.Maar de pistolees zijn er zeer lekker.Lang geleden dat ik nog zo goede heb gegeten en ook de american préparé was heel lekker en vers.En bij prijs.
Voor de zoveelste keer problemen met de bediening sinds laatste jaar, wederom verkeerd genoteerd door kleine M dus konden ons bezoek niets aanbieden! Doe er iets aan bakkerij Gunther, we weten van andere klanten dat we geen uitzondering zijn.
Eindelijk een bakker gevonden in zemst met cremekoeken van TOPkwaliteit!! Zeer lekker krokant deeg met fantastische crème! Als ze vers zijn en de crème nog warm/lauw is zijn ze op hun best! Pistolets ruiken goed en vers. Elders zijn deze eerlijk gezegt beter wegens kurkdroog en beenhard. De slag in midden maakt het dat je gewoon korst eet. Wat uniek is, is dat je hier ook meteen lekker beleg kan kopen! Ik kom hier zeker nog terug voor meer goede ervaringen en mijn verslaving aan goede koeken te onderhouden.. als ze niet uitverkocht zijn!
10/11 bakkerij is open, via website kan je bestelling doorgeven feb 2020 Heel lekkere taarten en brood. Zeer sympathiek. Mogelijkheid voor belegde broodjes. Betalen met kaart mogelijk. Een aanrader. Op zondag ochtend wel een file...
Lekkere taarten en koeken. Allemaal goed gebakken, geen "deeg"koeken. Heel vriendelijk. Slecht voor de lijn, maar o zo mjammie!!
Ik werk zelf als bediende in bakkerij en ben eens op bezoek geweest bij jullie om taartjes te kopen en het mag gezegd worden ze zijn heel lekker dikke proficiat.
Goeie warme bakker. Brood altijd vers en veel soorten. Wat ik persoonĺijk heel goed vind zijn de korsten van het brood altijd krokant. Dus wil je lekker brood dan moet je daar wezen.
Vers en lekker, vriendelijke bediening
Mooi en lekker!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid