facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij FUNK

Bakkerij FUNK
Adres: Kronenburgstraat 41a, 2000 Antwerpen, België
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Antwerpen
Route: Kronenburgstraat
Huisnummer: 41a
Postcode: 2000


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–18:00
vrijdag: 08:00–22:00
zaterdag: 09:00–22:00
zondag: 09:00–22:00

Recensies
Leuk terras, rustige buurt op zondag. Iced lattes en matcha latte waren goed. Bestelden ook van elke toast eentje, helaas was die met burrata en coeur de bouf tomaten op. Deze met advocado en zalm waren erg lekker. Wel jammer dat we daarna bij tafels die na ons bestelden wel terug de toast met burrata zagen passeren. Achteraf namen we nog de kardamon bun en de blueberry lemon cake. Bediening liep erg chaotisch met de wisselende tafel nummers… Gerechten zijn redelijk basic voor de prijs, maar daar zal de locatie ook wel in meespelen.
Enorm gezellig bakkerijtje waar je heerlijk kunt ontbijten en lunchen. Tijdens ons verblijf van 3 dagen hebben wij hier maarliefst 2 keer ontbeten omdat we het zo lekker en leuk vonden!
De koffiekoeken van Funk zijn niet alleen heel lekker, ze zijn helemaal plantaardig!nWe lunchten er op zondag, heel drukke zaak maar we hadden toch een tafeltje. De vegan sandwich was lekker, evenals de yoghurt bowl en de heerlijke soep met zuurdesembrood.nAlle gebak en brood is vegan, jammer dat deze zaak toch toasts met vis en vlees op het menu heeft staan gezien hun vegan engagement en het zusterbedrif Have a Roll dat wel volledig vegan is...onbegrijpelijk.
Ik kwam speciaal naar Funk om een crookie te proeven, aangezien ze daarvoor reclame hadden gemaakt op het nieuws ed. Het was dan ook heel spijtig om te moeten vernemen dat dit slechts een tijdelijk iets was.nnIk bestelde dan maar een pistachecroissant. De pistachevulling was lekker, maar de croissant zelf was dit niet. De croissant was hard, droog en compact en miste echt de luchtigheid die je van een croissant verwacht.nnIk heb ook van het rabarber-cardemon gebakje van mijn vriend geproefd en door de frisse vulling viel de droogte hier beter mee.nnDe drankjes waren oké.
Ik kom graag bij FUNK als ik in Antwerpen ben. Leuke hotspot om te zitten en lekkere sweets en koffie.nnVolg @loisblog voor meer aesthetic hotspots.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid