facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij DeCaré

Bakkerij DeCaré

Info

Uw warme bakker in Pelt en Kleine Brogel!

Geschiedenis

Al 10 jaar lang zorgen wij iedere dag voor uw vers brood, pistolets en taarten! Iedere zondag staan wij tot 18u voor u paraat en worden er om 16u verse pistolets gemaakt (best bestellen voor 14u).

U kan ook online bestellen www.bakkersonline.be/decare.



"Warme bakker"
Adres: Lindelsebaan 218, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: +3211645041
Stad: Overpelt
Route: Lindelsebaan 218
Postcode: 3900



op zoek naar gerelateerd: Bakker Overpelt, Bakkers Pelt, Bakker Neerpelt, Bakkers online, De Oude Markt Overpelt bakker, Bakker Kleine-Brogel, Bakker Hamont, Bakkerij Luys
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cash & co Cash & co 331 meter Bakkerij koffie en eethuisje cash & co
't Suikerhuys 't Suikerhuys 3 km Deze woning is ferm opgeknapt, een hele mooie zaak geworden. Wij waren de 1ste klant...
Cheating Bakery Cheating Bakery 3 km Never miss a cheatday
Recensies
We wilden een koffie gaan drinken, toen we in de bakkerij in de frigo gingen kijken snauwde de vrouw van achter de toog dat dit de frigo voor de klanten van de bakker was. De frigo met de gebakjes voor de thearoom stond aan de andere kant. Ok. Was de koffie lekker? Geen idee, we zijn vertrokken.
Ellen en Thomas, Dank jullie wel om de bruidstaart naar onze wensen te verwezenlijken.We hebben alleen maar complimenten gekregen,hoe lekker het wel was. Een dikke mercie. Groetjes Jenny en Geert
Beste brood en banket van de streek. Prachtige winkel. Mooi ingerichte theeroom,ideaal voor een namiddag te vertoeven . Niet te vergeten zijn ook de vriendelijke en behulpzame damens, die je vertellen wat ze aanbieden bij de koffie.
Zeer vriendelijk en lekker! MAAR dronken latte machiato en moesten de volle prijs bijbetalen, terwijl er twee koffies/persoon bij zaten . Dronken ook maar 1 flesje fruitsap en toch 2 aangerekend. Jammer ipv alleen de meerprijs te tellen van de koffies zijn ze nu 2 klanten kwijt!!!!!
Mooie bakkerij met eetgelegenheid. Mooi assortiment Limburgse vlaaien en diverse broden. Hun chocomousse taart is heerlijk.
Vriendelijke mensen, lekker brood en sandwiches....
Zeer lekkere vlaaien en taarten. Een aanrader!
Gezellige kleine tearoom. Super vriendelijk personeel
Heerlijk vers brood, en een goede service. De bestelling voor 130 personen stond netjes gereed.
Verkopers nemen geld met handen zonder handschoenen, en dan nemen ze je brood of gebak met dezelfde handen!!! Alle handen zonder handschoenen! En dit is tijdens het virus! Fijn dat er nog een bakker in de buurt is, waar ze zich aan de regels van veiligheid en hygiëne houden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid