facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij De Vuyst Herzele

Bakkerij De Vuyst Herzele

Info

Ondernemingsnummer BE0429 340 410

Geschiedenis

Bakkerij De Vuyst bestaat dit jaar als familiebedrijf reeds 87 jaar. Maar sedert haar ontstaan in 1930 tot nu is er heel wat gebeurd.
Kathleen en Jan zijn nu de vierde generatie die het bedrijf runt.
Bakkerij De Vuyst is ondanks de doorgedreven modernisering in de eerste plaats een artisanale bakkerij van brood en banket gebleven. Zij verwent haar cliënteel dagelijks, zowel op weekdagen als in het weekend, met een zeer ruim assortiment aan brood, banket, koffiekoeken, broodjes, chocolade, confiserie en roomijs. Maar Bakkerij De Vuyst is in de wijde omgeving tot in het buitenland en zelfs tot over de grote plas, het meest bekend om haar mattentaarten.In 1976 maakten zij de grootste mattentaart van de wereld (12 m²).

Bakkerij De vuyst stelt 12 werknemers te werk. Het bedrijf onderscheidt zich van andere in de eerste plaats met zijn openingsuren: dagelijks doorlopend van 5.30u tot 19.30u.

In 2006 hebben zij ook de "Bakery Management Award" gewonnen. Een bekroning voor hun inzet.




"Bakkerij Van Hecke Herzele is gegroeid uit de Herzeelse trots "Bakkerij De Vuyst". Sinds 2020, bieden we jou dagelijks met veel liefde en toewijding heerlijk brood, koffiekoeken en patisserie. Dagelijks uw vers brood is onmisbaar, een gebakje maakt het leven zoeter en een heerlijke ontbijtmand cadeau geven of krijgen is dé perfecte uiting voor: “Ik hou van jou”. Ook een ruim aanbod suikerarme, glutenvrije en lactosevrije producten beschikbaar! Onze medewerkers geven er graag een woordje uitleg over of lees er meer over op onze website. Mogelijkheid tot online bestellen via onze website! Ook voor speciale gelegenheden zoals een ontbijtmand of een ijstaart voor het communiefeest ben je bij ons aan het juiste adres."
Adres: Groenlaan 74, 9550 Herzele
Telefoonnummer: 053622459
Stad: Herzele
Route: Groenlaan 74
Postcode: 9550


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Traiteur De Plataan Traiteur De Plataan 100 meter Zoals steeds, alles tip-top in orde en teveel eten.
Eco & Fair Eco & Fair 143 meter Eco & Fair, de gezamelijke winkel van Climaxi, 't Uilekot en Wereldwinkel Herzele, ve...
Sōshun -concept store- Sōshun -concept store- 246 meter Gezellige, leuke winkel met kwaliteitsvolle en lekkere producten. Zeer aangename bedi...
Colour & Decoration Colour & Decoration 2 km Heel behulpzaam en vriendelijk!
Ital scooter Herzele Ital scooter Herzele 2 km Vriendelijke man, mooie winkel, kraaknet.
Bavo's Franse Hangoor Keunen Bavo's Franse Hangoor Keunen 2 km Ik ben Bavo Rogier, 19 jaar en 2de jaars student Dierenzorg. Ik heb 6 Franse hangoren...
Golden Whoopie Golden Whoopie 3 km Alles wat met Sweet table, Cup Cake, Taart, dessert, feest of Whoopies rijmt, klinkt ...
Café-Klesj Café-Klesj 3 km Lekkere kraakverse croissantjes, koeken en broodjes. Het fruittaartje is een toppertj...
De frietmobiel bij Luc en Free De frietmobiel bij Luc en Free 4 km Welkom op de Facebook pagina van de frietmobiel bij Luc en Free. Wij zijn Open van 17...
Versmarkt Martine Sint-Antelinks Versmarkt Martine Sint-Antelinks 5 km Altijd vriendelijk.
Tuinarchitect & Tuinaanleg Tuinen De Vos Tuinarchitect & Tuinaanleg Tuinen De Vos 6 km Tuinen De Vos is een jong en dynamisch bedrijf met een enorme motivatie om uw tuin te...
Recensies
De perfecte plaats om een lekkere koffie en heerlijk gebakje te eten in de namiddag. De bediening was heel erg lief! Ben je toevallig in Herzele breng dan zeker hier een bezoekje.
Prachtige verzorgde winkel ,met veel keuze van al wat lekker is, en super vriendelijk personeel ,een aanrader voor iedereen .
Ik kreeg deze frozen taart voor mijn frozengekkie We waren er niet echt blij mee toen ik het ophaalde, gewoon een standaard taartje, met een plaatje erop van elsa, ik had nog gezegd veel blauw erin nou het blauw moest ik zoeken want dat zat er niet in slagroom kun je blauw maken ik zei ook nog geen fruit nou er zat Annanas in aardbeien kiwi Ik vroeg ook nog heb je geen voorbeeld maar daar reageerde ze niet op, het koste me ook nog 25 euro voor 4 personen
Normaal was de bakkerij zeer goed georganiseerd op speciale zondagen. Maar vandaag op moederdag was dit blijkbaar niet het geval. Er stond meer dan 20man buiten, meer dan 35min om te kunnen bestellen. Wat blijkt binnen, 2mensen waren bezig met het bedienen jobstudent. Er waren 2 mensen bezig enkel met de bestellingen de ervaren werkkrachten. Maar als mensen om hun bestellingen komen en ze vragen nog wat andere zaken bij dan is dit geen probleem bestellingen zijn toch niet altijd op voorhand betaald. Een oplossing zou kunnen zijn om enkel te werken met bestellingen en deze altijd op voorhand te laten betalen of bestellingen voor het open van de winkel klaar te hebben Hopelijk ben je iets met mijn opmerkingen.
Koffiekoeken telkens wak tot en met. Alsof het die van gisteren waren. Als ze in de shop van een tankstation krokant kunnen zijn zou dat in een bakkerij toch ook moeten lukken... Geen bezoek aan van Hecke meer hier.
Ik heb hier een vijftiental jaren de lekkerste mattentaarten afgehaald. Gisteren terug afgehaald en iedereen aan tafel deze namiddag vond ze te droog en absoluut niet zo smakelijk als vroeger. Ik heb er geen probleem mee om 30km te rijden voor iets lekkers maar zal me toch even beraden in het vervolg.
Super toffe en vriendelijke bediening!
Gisterenmiddag ging mijn opa langs om 100 mattentaarten te kopen, wat normaal wel gaat ging nu blijkbaar niet meer, in plaats van dit op een vriendelijke manier te vragen of het in het vervolg besteld kan worden, moest de persoon die achteraan staat, heel grof reageren en roepen dat hij maar 2 handen heeft. Jullie zouden blij moeten zijn met grotere bestellingen, schandalig!
De laatste tyd niet meer tevreden .brood na 2 dagen niet meer te eten !na een klein verjaardgsfeestje sand en pistolet niet meer te eten sand hard .pistolet precies een spons !gisteren 3 koningen taart gaan halen ...geen boon te vonden is zeer triestig !!!overproduktie zeker !!!
Heb er 4pistolets en 2 picolo’s gekocht. Prijs : 7,80€. Nadien gebeld of er geen vergissing was? Inderdaad pistolets aangerekend als stokbroden. Kan gebeuren, maar wat minder klantvriendelijk is, ik kreeg het teveel betaalde niet terug. Ik moest voor de 4,8 € teveel iets anders kopen of ik kreeg een waardebon! Niet OK!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid