facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Blancke- Muys

Bakkerij Blancke- Muys

Info

kwaliteit wint altijd ! :D



"Voor al uw brood, banket en patisserie.Is er Robby's.Kwaliteit boven kwantiteit."
Adres: Kapelstraat 269, 8450 Bredene
Stad: Bredene
Route: Kapelstraat 269
Postcode: 8450


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 13:00
Vrijdag: 07:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Robby's Bakkerij Robby's 0 meter Goeie bakkerij met lekkere broodjes. Vaak aanschuiven in het weekend. Jammer dat ze 2...
Bakkerij De Baene Bakkerij De Baene 4 km De lekkerste bakker van de kust! Altijd super lekker en verse broden, boterkoeken en ...
Bakkerij Hof & van Halen Bakkerij Hof & van Halen 4 km brood&banket bakkerij die werkt met de beste ingrediënten en grondstoffen voor ambac...
Recensies
Goeie bakkerij met lekkere broodjes. Vaak aanschuiven in het weekend. Jammer dat ze 2 dagen sluiten op dinsdag en woensdag.
Altijd vriendelijk ontvangen. Zo'n lieve mensen. Top kwaliteit's brood en gebak! Yes baby! It's so good for you'r tummy!
Heel lekkere broodjes, koeken en brood en vriendelijke bediening. Zeker een aanrader!
Groot assortiment van koffiekoeken, pistolets en brood. De taartjes zien er heerlijk uit
Heel lekker brood. Lekkere ontbijt koeken en pistolets. Misschien 1 min puntje, beperkt aanbod aan taartjes
De populaire brood- en banketbakkerij in Bredene ligt aan een doorgaande weg en is heel goed bereikbaar vanaf de camping waar we verbleven. Er was ruime keuze van verse bolletjes, croissantjes, brood allerlei soorten gebak. Alles is vers gemaakt en het personeel is erg vriendelijk. De prijs voor hetgeen wat ik moest afrekenen viel mij heel erg mee. Normaal is een bakker altijd wat duurder, maar dat was nu zeker niet het geval. Alleen jammer dat een Nederlandse bankpas voor het betalen niet werd geaccepteerd. Echter is bakkerij Robby’s wel een aanrader en kom ik er zeker nog eens terug voor verse broodjes en banket. Vanwege de Corona regels mogen er maximaal 3 klanten in de winkel en stond er buiten een rij, maar die duurde niet lang.
Heerlijke bakker . Vaste bakker tijdens ons verlof . Vooral hun roggeverdommeke rozijnenbrood en vruchtenbrood zijn heerlijk . Sinds kort hebben wij ook ontdekt dat je online kan bestellen en betalen . En zo hoef je smorgens enkel je koeken af te halen wat natuurlijk een pak sneller gaat . Want het kan er soms druk zijn :
Die appelbollen en worstenbroden, super lekker! Die verloren maandag hebben we helemaal teruggevonden :-. En de frangipannekes...om duimen en vingers af te likken, je vindt ze nergens beter hoor! Wij komen hier al vele jaren, al van de vorige uitbater, en we vinden alles nog even lekker. Wij zijn tevreden klanten.
deze bakkerij is meer gesloten dan open,ze nemen daar regelmatig groot verlof en zijn ook nog eens 2 dagen in de week gesloten.ja dat komt omdat de bakkerij in hun schoot GRATIS is geworpen door haar ouders,ze doen juist hetzelfde of haar ouders, die waren ook meer gesloten dan open,en doen dit enkel als een bijverdienste want hun ziel ligt in hun portemonnee en niet in hun klanten zoals ze zelf beweren.en als je belt krijg je meestal een antwoordapparaat te horen met hun openingsuren,ook wanneer er staat aangeven op het internet dat ze open zijn.
Lekker brood. Volgende keer iets anders proberen. Ziet er allemaal lekker uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid