facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Benth

Bakkerij Benth

Info

keuze uit brood ,pistolets,patisserie ...



"Wij zijn Ben en Thanee , wij staan als een echt teamkoppel achter elkaar voor onze zaak.7jaar geleden namen wij Bakkerij ernst over om er onze droomzaak van te maken.Thanee volgde Ben zijn grote droom om zelfstandig te worden, en kijk waar we nu staan...Onze hoofdwinkel op de Potiaulaan en onze bijwinkel is gelegen op het Hemelke.Met trots mochten we na enkele jaren het HIB handmade in belgium in ontvangst nemen.' Ambacht is passie'"
Adres: Burg.potiaulaan, 9200 Sint-Gillis-Bij-Dendermonde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 052214096
Stad: Sint-Gillis-Bij-Dendermonde
Route: Burg.potiaulaan
Postcode: 9200



op zoek naar gerelateerd: bakkerij benth 't hemelke, Bakkerij Sint-Gillis Dendermonde, Bakker Dendermonde, Verlof bakkers Dendermonde, Bakkerij Willems Dendermonde, Bakker online Dendermonde, Willems Bakkerij, Bakkerij Verhaevert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Magische taarten&Torty ciasta desery Magische taarten&Torty ciasta desery 4 km Hallo en bakken en decoreren van taarten voor een hobby... Witam, pieczenie i dekoro...
Willems Willems 4 km Een vaste waarde in Sint-Gillis. Lekker en ruim assortiment en zeer vriendelijke bedi...
Bellefood Creations bvba Bellefood Creations bvba 5 km Ontbijtmand de luxe besteld , mooi op tijd geleverd. Heel ruim assortiment in de mand...
Recensies
Lekkere patisserie. Luchtige taart met vers fruit afgewerkt met chocolade en slagroom. Vulling van aarbeien in de taart.
Zeer klantonvriendelijk! De student die er werkt was wel zeer beleefd, kan misschien haar bazin hierin wat bijleren;
Goed , kan beter met echte slagroom
Geweldige bakker,heeft steeds heerlijke verse lekkernijen in aanbieding..en maakt mooie taarten naar eigen wens en mogelijkheden. Zelf doen ze mee aan tegen voedsel verspilling,wat wil zeggen dat mensen op einde van de dag de over gebleven lekkernijen kunnen aankopen als een samengesteld pakketprijs en dat siert hen enorm petje af voor deze geweldige fantastische warme bakker!!
Helemaal niet tevreden over de kinder-verjaardagstaart die ik bestelde! 2 Jaar terug bestelde ik al eens een taart met foto hier, en die viel goed mee.. vandaar dat ik er opnieuw eentje bestelde. Maar deze keer was de foto in zeer slechte kleuren afgeprint en vrij klein! Ik had zo groot mogelijk gevraagd.. De randen van de prentjes waren scheef gesneden en werden dan ook niet mooi weggewerkt, enkel wat chocoladeschilfers nonchalant over gestrooid die er zo af vielen.. 2 Jaar terug bestelde ik ook een taart met chocolade overgoten, en die was mooi met vaste melkchocolade. Deze keer werd ze overgoten met vloeibare fondant chocolade,spijtig genoeg met chocolade die nat bleef! Daardoor bleven de kaarsjes voor mijn kind amper rechtop staan in de taart, was ze zeer moeilijk proper te snijden want alles hing meteen vol met die lopende chocolade.. Mijn kind die al weken uit keek naar zijn taart, vooral dan voor de foto, was zelf teleurgesteld en keek niet blij.. Ook de gasten vonden ze er echt niet mooi uit zien tov de taarten die zij elders laten maken voor hun kids. Ik was echt teleurgesteld toen ik ze thuis bekeek, een domper op het feestje. Samen met de fruittaart die ik bestelde en qua koek ook niet was wat ik vroeg had ik voor 65 euro wel meer en mooier verwacht. Neen, hier bestel ik niets meer.
Eerlijk gezegd heb ik spijt dat ik niet vroeger binnen geweest ben.. altijd veel volk binnen en op de trottoir...het was een teken.. heb 2 verschillende brood gekocht.. zo een lekkere brood heb ik al lang niet meer gegeten! Echte brood! En die geur! Een droom!Amaie! De beste van de streek!
Beste brood van Dendermonde, super vriendelijke bediening. Nog een echt en hecht familie bedrijjf, en dat proef je !
Lekker en een goede bediening
Verzorgde winkel met een mooi assortiment. De bediening is ook vriendelijk en verzorgd. Een persoonlijk minpuntje is dat je echt vroeg moet gaan want tegen de middag is de keuze nog heel beperkt.
Top deal ! Zeker tot nog eens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid