facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Bart Schulen

Info

Patisserie Brood Banket

Geschiedenis

Patisserie Brood Banket

Adres: Kiezelweg 107, 3540 Schulen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 013 30 55 32
Stad: Schulen
Route: Kiezelweg 107
Postcode: 3540



op zoek naar gerelateerd: Bakker Bart taart, Bakker Hasselt, Bakkerij Halen, Bakker Bart Antwerpen, Bakker Bart Facebook, Bakkerij Deferm, Bakker Bart Kaulille, Bakker in de buurt
Recensies
Perfectie bestaat. Een bakker zoals een bakker hoort te zijn. Verdraaid lekkere koffiekoeken en brood. Ook de pralines waren overheerlijk. Meer dan een ommetje waard.
Groot aanbod en ook veel lekkers. Vriendelijk personeel.
Hoewel wij op bijna 20 km wonen van Bakkerij Bart halen we voor al onze feesten zo ook nog recent voor 60 personen hier de nodige taarten simpelweg omdat ze hier het lekkerste zijn. Voor ons de moeite waard om de rit te doen. Heel gemakkelijk ook op voorhand bestellingen te plaatsen online. Deze kwaliteit van taarten is helaas een uitzondering aan het worden. Top!
Super vriendelijk,ongekende netheid bovenal lekkere en schilderachtig mooie gebakjes en taarten.
Lekkere gateau voor het verjaardagsfeest!
Bakkerij Bart maakt lekkere dingen, maar helaas is hun kwaliteitscontrole niet altijd even goed en als je dat meldt gaan ze er niet op de beste manier mee om. We hebben 2x soezen gekocht waarvan de slagroom zuur was en afgelopen weekend was het potje chocolademousse maar halfvol maar je betaalt wel meer dan €3. Kortom: meestal lekker, niet goedkoop maar zijn prijs waard, maar soms kan het ook tegen vallen.
Heel lekkere vlaaien
Een van de beste bakkerijen in omstreken. Daardoor wel soms wat rijen voor je binnen geraakt. Zeker op moederdag.
Regio Herk en omstreken kan je hier terecht voor de betere en verfijnde patisserie. Gebak voor feestjes steeds zeer geslaagd. Hiernaast ook een ruim assortiment aan broodjes en koeken. Zeker proberen!
Bakkerij Bart voorstellen is niet nodig. De betere bakker voor brood, patisserie, broodjes, taarten, pralines, enz....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid