facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Atelier Lucas

Bakkerij Atelier Lucas
Adres: Koninginnenlaan 9, 8300 Knokke-Heist, België
Telefoonnummer: 050 60 48 85
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Knokke-Heist
Route: Koninginnenlaan
Huisnummer: 9
Postcode: 8300


Openingstijden

maandag: 07:30–18:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: 07:30–18:00
vrijdag: 07:30–18:00
zaterdag: 07:30–18:00
zondag: 07:30–18:00

Recensies
Zeker een aanrader!nnGeholpen geweest door An, wat een vriendelijke dame
Zonder twijfel één van de beste bakkerijen van België. Brood/banket/patisserie/delicatessen… Op sommige dagen is het echt aanschuiven. En bediening en personeel is top.
Er stond een rij buiten, maar je hoefde niet heel lang te wachten. Ze hebben super veel keus en alles ziet er mega lekker uit. Wij komen zeker terug!
Zo goed dat Ik wel eens speciaal vanuit Antwerpen naar de beste bakkerij van België rij. Aanraders? De ambachtelijke baulussen, sandwiche matinettes, pannenkoeken en melocakes! Hun taarten zijn ook altijd heel mooi afgewerkt.
Vriendelijk , veel lekkere verse patisserie mijn favoriet eclair . Verse pannenkoeken om thuis op te warmen, ook verse soepen en vers bereid schotels , veel verschillende soorten brood en kennis voor allergieën.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid